Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
AVENT Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού SCF 286/02

AVENT Ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού SCF 286/02

Μη διαθέσιμο 70.00€
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Avent

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Ο πιο εύκολος τρόπος για πλύσιμο και αποστείρωση

Ρυθμιζόμενο μέγεθος που εξοικονομεί χώρο

Ο ηλεκτρικός αποστειρωτής ατμού SCF286/02 της Philips AVENT έχει σχεδιαστεί για να απλοποιεί τις διαδικασίες όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο αποστειρωτής 4 σε 1 διαθέτει ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων, για πιο εύκολη πρόπλυση, καθώς και εξελιγμένη οθόνη για να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή για τη διαδικασία.

Χαρακτηριστικά

Ρυθμιζόμενο μέγεθος και ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων

Χάρη στο ρυθμιζόμενο μέγεθός του, ο αποστειρωτής 4 σε 1 της Philips AVENT χωράει άψογα τα σκεύη που θέλετε να αποστειρώσετε, ενώ καταλαμβάνει πάντοτε το λιγότερο δυνατό χώρο στην κουζίνα σας. Η λειτουργικότητα 4 σε 1 σάς προσφέρει: 1) Μικρό μέγεθος για τις πιπίλες 2) Μεσαίο μέγεθος για τα θήλαστρα, τα παιδικά πιατάκια, τα μαχαίρια και τα πιρούνια 3) Μεγάλο μέγεθος για να αποστειρώνετε έως και 6 μπιμπερό ταυτόχρονα 4) Ενσωματωμένο καλάθι για το πλυντήριο πιάτων, για εύκολη πρόπλυση των μπιμπερό και των υπόλοιπων σκευών

Αποστειρωτής 4 σε 1
Εξελιγμένη οθόνη

Εξελιγμένη οθόνη με ενδείξεις προόδου και ψύξης

Η εξελιγμένη οθόνη σάς δίνει πληροφορίες σε όλο τον κύκλο της αποστείρωσης και σας ενημερώνει πότε κρυώνουν τα μπιμπερό.

Κατάλληλος για όλα τα μπιμπερό, με πλατύ ή με στενό στόμιο

Ο αποστειρωτής είναι σχεδιασμένος για να χωράει μπιμπερό με πλατύ αλλά και με στενό στόμιο, καθώς και διάφορα θήλαστρα και σκεύη. Έτσι, μπορείτε να επιλέγετε τα μπιμπερό και τα σκεύη που ταιριάζουν καλύτερα σε εσάς και στο μωρό σας. Σε πλήρη χωρητικότητα, ο αποστειρωτής χωράει έξι μπιμπερό AVENT της Philips των 330ml (11oz).

Ενδείκνυται για όλα τα είδη μπιμπερό
Κύκλος 6 λεπτών και αυτόματη απενεργοποίηση

Κύκλος 6 λεπτών με αυτόματη απενεργοποίηση

Τα μπιμπερό και τα σκεύη σας αποστειρώνονται σε μόλις 6 λεπτά. Μόλις ολοκληρωθεί η αποστείρωση, η συσκευή απενεργοποιείται αυτόματα, παρέχοντάς σας επιπλέον ασφάλεια και χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Η φυσική αποστείρωση με ατμό σκοτώνει το 99,9% των βλαβερών μικροβίων

Η αποστείρωση προστατεύει το μωρό σας από ιδιαίτερα βλαβερά βακτήρια, μέχρι να ενισχυθεί αρκετά το ανοσοποιητικό του σύστημα. Οι αποστειρωτές AVENT της Philips χρησιμοποιούν τη νοσοκομειακή μέθοδο της αποστείρωσης με ατμό, που είναι γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική και δεν περιλαμβάνει τη χρήση χημικών ουσιών. Τα περιεχόμενα παραμένουν αποστειρωμένα έως 24 ώρες, εφόσον δεν ανοιχτεί το καπάκι.

Σκοτώνει 99,9% των βλαβερών μικροβίων

Ο αποστειρωτής είναι κατασκευασμένος από υλικά που δεν περιέχουν BPA