HIPP Ρυζάλευρο από τον 4ο μήνα 350gr
Γενική Ταχυδρομική
Box Now
Παραλαβή από το κατάστημα
Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα
Κατάθεση
Paypal
Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν
Κατάλληλο για βρέφη με αλλεργία στο αγελαδινό γάλα, από τον 4ο μήνα.
Βασικά χαρακτηριστικά
Aπό ρυζάλευρο βιολογικής καλλιέργειας.
Χωρίς χημική επεξεργασία ή συνθετικά λιπάσματα ταχείας αποδέσμευσης.
Περιέχει βιταμίνη Β1 - σημαντική για τη σωστή λειτουργία του νευρικού συστήματος.
Περιέχει χαμηλά ποσοστά αλλεργιογόνων ουσιών.
Δεν περιέχει: γλουτένη ζάχαρη, γάλα, αρώματα, χρωστικές ουσίες, συντηρητικά.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Με γάλα σε σκόνη
Βράστε 200ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC.
Βάλτε σε ένα πιάτο 25gr γάλα σε σκόνη και 20gr (3-4 κ.σ.) ρυζάλευρου.
Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατέψτε.
Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Με προσθήκη φρούτων (χωρίς γάλα)
Βράστε 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC.
Βάλτε σε ένα πιάτο 12gr (2-3 κ.σ.) ρυζάλευρου.
Προσθέστε το νερό που έχει κρυώσει και ανακατέψτε.
Προσθέστε μισό ποτήρι (περίπου 95gr) φρούτα Hipp και μια κουταλιά του γλυκού κραμβέλαιο κα ιανακατέψτε.
Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Με αραιωμένο γάλα
Βράστε σε ένα σκεύος 100ml πλήρες γάλα και 100ml νερό και αφήστε το να κρυώσει έως τους 50οC.
Βάλτε σε ένα πιάτο 20gr (3-4 κ.σ.) ρυζάλευρου.
Προσθέστε το αραιωμένο γάλα που έχει κρυώσει και ανακατέψτε.
Προσθέστε στο μείγμα και 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο.
Αφήστε την κρέμα για περίπου 1' μέχρι να πετύχετε την επιθυμητή ρευστότητα. Ελέγξτε την θερμοκρασία.
Σημαντικές οδηγίες
Παρασκευάζετε πάντα φρέσκια κρέμα πριν από κάθε γεύμα.
Το προιόν θα πρέπει να καταναλώνεται 3-4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα της συσκευασίας.
Μη ζεσταίνετε την κρέμα στον φούρνο μικροκυμάτων, διότι υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.