Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Βιο-Υγεία Ζάχαρη Καρύδας 250gr

Βιο-Υγεία Ζάχαρη Καρύδας 250gr

Μη διαθέσιμο 2.35€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 2 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Όλα Bio

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Είναι μία φυσική, ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από τα άνθη των δέντρων της καρύδας. Είναι από τα πιο παραγωγικά και διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos nucifera και αναπτύσσεται στα νησιά και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα τροπικά κλίματα .

Η Ζάχαρη καρύδας μας έρχεται από την Ιάβα - ένα νησί της Ινδονησίας, όπου η υψηλή υγρασία και άφθονες βροχοπτώσεις προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες καλλιέργειας. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ζάχαρης που καλλιεργούνται ως φυτά μόνο, τα δέντρα καρύδας μεγαλώνουν μέσα στην άγρια φύση και ωφελούν το οικοσύστημα . Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, η ζάχαρη καρύδας είναι μία από τις πιο βιώσιμες γλυκαντικές ουσίες στον κόσμο, που παράγει μέχρι 75% περισσότερη ζάχαρη ανά στρέμμα από τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο. Η ζάχαρη καρύδας θεωρείται ότι είναι ένα από τα υγιέστερα είδη γλυκαντικών ουσιών, δεδομένου ότι έχει φυσικά χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη (GI). Όταν τρώγονται οι υδατάνθρακες (άμυλο και ζάχαρη) μετατρέπονται σε γλυκόζη και αντλούνται στην κυκλοφορία του αίματος. Ο χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης απελευθερώνει την γλυκόζη πιο αργά και σταθερά, και ως εκ τούτου αφομοιώνεται καλύτερα στον οργανισμό για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Η ζάχαρη καρύδας βαθμολογείται ως GI 35. Συγκριτικά, τα περισσότερα προϊόντα που παράγονται από ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο έχουν GI περίπου 68.

Το γεγονός αυτό καθιστά την ζάχαρη καρύδας προτιμότερη επιλογή όταν χρειάζεται να ακολουθηθεί μια δίαιτα χαμηλή σε γλυκαιμικό δείκτη. Με μια πληθώρα βιταμινών και 16 αμινοξέων, η ζάχαρη καρυδας έχει μια θρεπτική αξία ανώτερη από τα υπόλοιπα γλυκαντικά. Η γλουταμίνη είναι το επικρατέστερο αμινοξέο στη ζάχαρη καρύδας. Η ζάχαρη καρύδας περιλαμβάνει επίσης 12 από τα βασικά συμπλέγματα βιταμίνης Β, και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ινοσιτόλη.

Η ζάχαρη καρύδας έχει μια γλυκιά καραμελένια γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει άμεσα την κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε κάθε αγαπημένη συνταγή. Χρησιμοποιήστε την στο ψήσιμο, για να γλυκάνει συνταγές σοκολάτας ή ως εναλλακτική λύση για να γλυκάνει ποτά. Ζάχαρη Καρύδας μας είναι 100% PURE, ολόκληρο το νέκταρ άνθος καρύδας, σε κόκκους, από Cocos nucifera, το πράσινο δέντρο καρύδας.