Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Futuro Παγοκύστη θερμο / κρυο θεραπεία συσκευασία πολλαπλών χρήσεων (02070)

Futuro Παγοκύστη θερμο / κρυο θεραπεία συσκευασία πολλαπλών χρήσεων (02070)

Μη διαθέσιμο 15.81€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 13 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Futuro

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Το FUTURO ζεστό / κρύο πακέτο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην ανακούφιση των μυών και στους πόνους των αρθρώσεων. Αναδιπλούμενο σχέδιο κατανέμει ομοιόμορφα ζεστό ή κρύο θερμότιτα.

Εφαρμόζει εύκολα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Χρήση: Κρυοθεραπεία: Εφαρμόστε κρύα θεραπεία για τη μείωση πρηξιμάτων που οφείλοται σε διαστρέμματα, στελέχη, ή κακώσεις. Θεραπεία με ζεστές: Εφαρμόστε τη θερμότητα για να βοηθήσει, να μειώσει τον πόνο. Συχνά συνιστάται για την ανακούφιση από κράμπες, πόνοι στους μύες, την ένταση, ή δυσκαμψία. Εφαρμόστε το ζεστό / κρύο Pack για το πολύ 20 λεπτά.

Για Ψυχρη Θεραπεία: Τοποθετήστε το πακέτο στην κατάψυξη για δύο ώρες πριν από τη χρήση. Για θεραπεία θερμότητας: Τοποθετήστε στο φούρνο μικροκυμάτων για 60 δευτερόλεπτα, ή θερμότητα σε βραστό νερό για 5 λεπτά. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα με προβλήματα του κυκλοφορικού, ή λοιμώξεις κοντά στο σημείο της εφαρμογής, εκτός αν αποφασισθεί διαφορετικά από γιατρό. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Μην εφαρμόζετε το τζελ απευθείας στο δέρμα, καθώς μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα ή κρυοπαγήματα.