Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
XLS Medical Max Strength 120caps

XLS Medical Max Strength 120caps

Μη διαθέσιμο 53.94€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 44 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Omega Pharm

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Περιέχει Clavitanol, ένα σύμπλεγμα φυτικής προέλευσης που καλύπτεται από δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το οποίο μειώνει την διάσπαση και απορρόφηση αυτών των θρεπτικών στοιχείων, που μετατρέπονται σε θερμίδες, microcrystalline, cllulose, hydroxypropyl methylcelluse, tri-calcium phosphate, magnesium stearate. Βάση των συστατικών του, είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση και πρόληψη του αυξημένου σωματικού βάρους κι τη γενικότερη διαχείριση του βάρους. Επιπλέον μειώνει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός το οποίο βοηθά στον περιορισμό της επιθυμίας για φαγητό και τη διαχείριση των επιπέδων γλυκόζης του αίματος.
 
Το XL-S MEDICAL, είναι ένα πιστοποιημένο ιατροτεχνολογικό προϊόν με προφίλ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας που έχει αξιολογηθεί βάσει της νομοθεσίας περί Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων.

Με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, το προϊόν XL-S MEDICAL δεν περιέχει πρόσθετες τεχνητές χρωστικές, αρτύματα, άλατα ή συντηρητικά.

Για την μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων που προέρχονται από τα κύρια θρεπτικά συστατικά.
 
div>