Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

4 απαραίτητα προϊόντα για τις πασχαλινές σας αποδράσεις

4 απαραίτητα προϊόντα για τις πασχαλινές σας αποδράσεις
Λίγο πριν ξεκινήσετε για τον πασχαλινό σας προορισμό, εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα προϊόντα για κάθε γυναίκα από το Smile Pharmacy.


Πουθενά χωρίς το αντηλιακό προσώπου:


Ο ήλιος της Ελλάδας μπορεί να γίνει επικίνδυνος κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε εποχή. Στο βουνό ή κοντά στη θάλασσα, προτού βγείτε από το σπίτι, εφαρμόστε την αντηλιακή σας κρέμα και φροντίστε να την ανανεώσετε ανά δύο ώρες.


Δείτε τα 10 κορυφαία αντηλιακά προσώπου για το 2018
 

Μην ξεχάσετε την ενυδατική σας:


Η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας του προσώπου, απαιτεί την χρήση κρέμας. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που δεν μπορούν να διαθέσουν πολύ χρόνο στην εφαρμογή πολλών διαφορετικών προϊόντων ή που απλά θέλετε να είστε ανέμελες στις αποδράσεις σας, αγοράστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα αλλά και ακόμα και με δείκτη αντηλιακής προστασίας.

Δείτε όλα τα προϊόντα για πανάδες και δυσχρωμίες εδώ

Επενδύστε σε ασφαλή προϊόντα για το μακιγιάζ


Οι ημέρες αυτές πρέπει να σας βρουν περιποιημένη από την κορυφή ως τα νύχια. Η άνοιξη έτσι κι αλλιώς αποτελεί εποχή ανανέωσης και του μακιγιάζ. Εμπιστευτείτε προϊόντα μακιγιάζ για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη από τις κορυφαίες φίρμες του Smile Pharmacy. Και μην ξεχάσετε ένα εντυπωσιακό κραγιόν για τη Λαμπρή.

Κάντε εμφανίσεις γεμάτες στυλ!


Αν έχετε διάθεση για εκδρομές και πεζοπορία, φορέστε ένα κολάν που θα σμιλέψει το σώμα σας, το οποίο διαθέτει την απαραίτητη τεχνολογία όπως είναι εκείνο της Nanobionic. Θα το λατρέψετε απλά!
 
Καλή ξεκούραση