Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Αδύναμες & προβληματικές βλεφαρίδες? Βρήκαμε τη λύση!

Αδύναμες & προβληματικές βλεφαρίδες? Βρήκαμε τη λύση!

OPHTHALMOGEN: SPRAY ΒΛΕΦΑΡΩΝ & ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Το Ophthalmogen Spray για τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες είναι το μοναδικό οφθαλμολογικά & δερματολογικά μελετημένο πάρα-φαρμακευτικό προϊόν που συμβάλει τόσο στην διατήρηση της καλής υγείας και εμφάνισης των βλεφάρων/βλεφαρίδων όσο και στην αντιμετώπιση των πρησμένων- ερεθισμένων βλεφάρων, των αδύναμων-προβληματικών βλεφαρίδων και της βλεφαρίτιδας.

Ποια είναι τα συστατικά;
Το Ophthalmogen Spray περιέχει στην ιδιαίτερη σύνθεση του το ευεργετικό συστατικό Tea Tree Oil στην κατάλληλη δοσολογία σε συνδυασμό με γεωθερμικό νερό, έλαιο καρύδας, έλαιο λευκαγκαθιάς, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη D, γλυκερίνη, βιταμίνη Ε και το σύμπλεγμα βιταμινών Β.


Βλέφαρα & βλεφαρίδες:
Το μέλλον της υγείας & εμφάνισης των ματιών.
Έχετε δοκιμάσει αρκετά κολλύρια και δεν έχετε βρει λύση?
Τις περισσότερες φορές το πρόβλημα βρίσκεται στα βλέφαρα, και η υγιεινή των βλεφάρων είναι η λύση.

Η χρήση του πρωτοποριακού Spray ενδείκνυται σε περίπτωση φλεγμονής των βλεφαρίδων και του ευαίσθητου δέρματος των βλεφάρων των ματιών που συνήθως οφείλεται στην ελλιπή υγιεινή της περιοχής και την υπερανάπτυξη βακτηρίων και παράσιτων Demodex.


Όταν φράζουν οι μειβομιανοί αδένες των βλεφάρων λόγω φλεγμονής στην περί-οφθαλμική περιοχή από βακτήρια και ακάραια Demodex,
τότε εμφανίζονται τα συμπτώματα βλεφαρίτιδας, ξηροφθαλμίας και οι ερεθισμοί στα βλέφαρα και τους οφθαλμούς.

Τα μάτια μας καθημερινά καταπονούνται από το περιβάλλον, την χρήση ηλεκτρονικών συσκευών, το μακιγιάζ, τις ψεύτικες βλεφαρίδες, τη δερματίτιδα, τη ροδόχρου νόσο, κάποιες φαρμακευτικές θεραπείες, και τους φακούς επαφής, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας που επηρεάζουν αρνητικά την εμφάνιση και ποιότητα ζωής μας, όπως είναι τα ερεθισμένα-πρησμένα βλέφαρα, οι αδύναμες-προβληματικές βλεφαρίδες, τα ερεθισμένα μάτια, η ξηροφθαλμία, οι τσίμπλες, τα κόκκινα μάτια και η θολή όραση. 


Η πρωτοποριακή θεραπεία των συμπτωμάτων βλεφαρίτιδας & ξηροφθαλμίας με την Ophthalmogen υγιεινή των βλεφάρων συστήνεται από οφθαλμιάτρους, δερματολόγους και φαρμακοποιούς.

Ποια είναι η κατάλληλη δοσολογία;

⇒ χ1-3 φορές τη μέρα για 6 μήνες

Ο ψεκασμός των βλεφάρων με το Ophthalmogen Spray είναι ο εύκολος και άνετος τρόπος θεραπείας των καταπονημένων βλεφάρων/βλεφαρίδων που θα συμβάλει στην βελτίωση της οφθαλμικής εμφάνισης, της ποιότητας ζωής και της ανακούφισης των ματιών από τα οφθαλμικά συμπτώματα που προξενούνται από τα βλέφαρα.

Ο ψεκασμός των βλεφάρων/βλεφαρίδων ενδείκνυται στις γυναίκες που κάνουν συχνή χρήση μακιγιαζ και σε όσους/ες φορούν φακούς επαφής.

* Όσοι ταλαιπωρούνται από έντονα συμπτώματα βλεφαρίτιδας και ξηροφθαλμίας θα πρέπει να ακολουθήσουν το πλήρες πρωτόκολλο υγιεινής των βλεφάρων που περιλαμβάνει την χρήση των Ophthalmogen Eye10  αυτοθερμαινόμενων 40C κομπρεσών για την αποσυμφόρηση των βλεφάρων, να συνεχίσουν με τον καθημερινό καθαρισμό με Naviblef και το μασάζ στα βλέφαρα με το Ophthalmogen Gel για την ολοκληρωμένη και μακροχρόνια ανακούφιση των συμπτωμάτων.




Οι αυτοθερμαινόμενες κομπρέσες μιας χρήσης Ophthalmogen EYE10 είναι η εξέλιξη της παραδοσιακής κομπρέσας για τα μάτια που συστήνουν γιατροί και φαρμακοποιοί.


Ophthalmogen Gel για μασάζ στα πρησμένα-ερεθισμένα βλέφαρα.