Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργίας

Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις τα συμπτώματα της εποχιακής αλλεργίας
Εάν είστε ένας από τα εκατομμύρια των ανθρώπων που ταλαιπωρούνται από εποχιακές αλλεργίες ειδικά την περίοδο της άνοιξης, κατά πάσα πιθανότητα θα παρουσιάζετε μία σειρά από ενοχλητικά συμπτώματα όπως βουλωμένη μύτη-μπούκωμα (ρινική συμφόρηση), φτέρνισμα, συνάχι, ρινική καταρροή, τοπικό ερεθισμό-φαγούρα και άλλα.

Τι μπορείτε να κάνετε;
Κατ’ αρχάς, μπορείτε να ζητήσετε από το γιατρό σας να σας συστήσει μια προληπτική αγωγή, συνήθως κάποιο διάστημα πριν την έναρξη της ανθοφορίας, για να βοηθήσει στην ηπιότερη εκδήλωση και στην μείωση της έντασης των συμπτωμάτων.
Από την άλλη πλευρά, χρειάζεται να προσπαθήσετε να μειώσετε την έκθεσή σας στους αλλεργιογόνους παράγοντες, που προέρχονται συνήθως από τα δέντρα και τα λουλούδια, όσο αυτό φυσικά είναι πρακτικά δυνατό...

Μερικές χρήσιμες συμβουλές την περίοδο της αλλεργίας:

1. Κρατάτε τα παράθυρα του σπιτιού και του αυτοκινήτου σας κλειστά ειδικά τις πρωινές ώρες όπου το φορτίο της ατμόσφαιρας σε γύρεις είναι μεγαλύτερο. Αερίζουμε από το μεσημέρι και μετά.
2. Με την ίδια λογική αποφεύγετε τις υπαίθριες δραστηριότητες νωρίς το πρωί.
3. Αποφεύγετε τις υπαίθριες δραστηριότητες και όταν φυσάει δυνατά.
4. Φροντίζετε για την καλή κατάσταση των κλιματιστικών σας με την χρήση φίλτρων υψηλής απόδοσης (π.χ. φίλτρα τύπου HEPA) και για τον τακτικό καθαρισμό τους.
5. Σε περίπτωση παρουσίας συμπτωμάτων αλλεργικής επιπεφυκίτιδας, καλό είναι κατά την έξοδο σας να φοράτε γυαλιά ηλίου για την καλύτερη προστασία των ματιών (και κράνος όταν είστε σε μηχανή).
6. Αποφεύγετε το περπάτημα με γυμνά πόδια στην εξοχή ή να αγγίζετε φυτά ή το γρασίδι εφόσον έχετε γνωστή αλλεργία σε αυτά.
7. Μειώστε στο ελάχιστο την ενασχόληση-εργασίες με φυτά και γλάστρες στο μπαλκόνι και στον κήπο. Οι δουλειές κηπουρικής ανασηκώνουν τα αλλεργιογόνα που έχουν καθίσει στο έδαφος και στα φύλλα των φυτών.
8. Μετά την έξοδό σας βγάλτε τα ρούχα σας αμέσως και κάντε ένα γρήγορο ντους για να ξεπλύνετε τη γύρη από το δέρμα και τα μαλλιά σας. Τα ρούχα αυτά μην τα κρατάτε στον ίδιο χώρο του σπιτιού -ειδικά εκεί που κινείστε εσείς- και σίγουρα όχι στη κρεβατοκάμαρα.
9. Χρησιμοποιείτε έναν αφυγραντήρα, για να διατηρήσετε τον εσωτερικό αέρα στο σπίτι πιο ξηρό.
10. Ιδανικά μην στεγνώνετε ρούχα, πετσέτες και σεντόνια, που πλένετε, σε εξωτερικό χώρο –ειδικά τις πρωινές ώρες που παρουσιάζεται η μέγιστη γυρεοφορία ή όταν φυσάει- διότι συγκεντρώνουν πιο εύκολα και σε μεγαλύτερες ποσότητες γύρη από την ατμόσφαιρα.

Μια καλή πρόταση είναι οι καθημερινές πλύσεις της ρινικής κοιλότητας με προϊόντα με βάση το θαλασσινό νερό όπως η σειρά προϊόντων Sinomarin®. Για την αλλεργική ρινίτιδα υπάρχει το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief, ένα φυσικό προϊόν δεύτερης γενιάς με βάση το θαλασσινό νερό & ένα σύμπλεγμα από δύο είδη φυκών, ειδικά για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο:

Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή, φτέρνισμα) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.

Ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραΰνει τον ρινικό βλεννογόνο.
Βοηθά στην μηχανική απομάκρυνση αλλεργιογόνων παραγόντων που δύναται να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες -ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και της Δεξπανθενόλης.

Το σύμπλεγμα Algomer™ - ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση- αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida και Spirulina platensis. Τα συστατικά αυτά σχηματίζουν ένα προστατευτικό επίστρωμα που εγκλωβίζει, παγιδεύει και εμποδίζει την επαφή και/ή την εισχώρηση βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύποι, ιοί, βακτήρια κλπ) στο ρινικό βλεννογόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας και ενισχύοντας τη φυσική του λειτουργία.

Η Δεξπανθενόλη-γνωστή και ως προβιταμίνη Β5- είναι 100% φυσικής προέλευσης και γνωστή για τις ενυδατικές & καταπραϋντικές της ιδιότητες. Ανακουφίζει από τον τοπικό ερεθισμό και ενυδατώνει τον ρινικό βλεννογόνο.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), είναι 100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα και δεν προκαλεί υπνηλία.