Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για το 2023

Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες για το 2023

Διάλεξε την κρέμα που ταιριάζει περισσότερο σε εσένα...


Ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο χρειάζεται και την κατάλληλη φροντίδα. Καθημερινά, το πρόσωπό μας εκτίθεται σε διάφορους επιδραστικούς παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, η ρύπανση, ο ήλιος και ο αέρας, που μπορούν να αποξηράνουν το δέρμα και να το καταστήσουν θαμπό και άτονο. Είναι ευρέως γνωστό πώς το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και χρειάζεται συνεχόμενη περιποίηση, όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για να παραμένει υγιές. Με την βοήθεια της κατάλληλης κρέμας ενυδάτωσης, εξασφαλίζουμε ότι το δέρμα μας λαμβάνει την προστασία και την φροντίδα που του αξίζει, προκειμένου να προστατεύεται απο όλες τις κακουχίες της καθημερινότητας.

Εμείς στο smile-pharmacy.gr σου έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές του 2023 για ενυδατική κρέμα, που ξεχώρισαν και μας κέρδισαν! Εσύ ποιά θα διαλέξεις;

1. Vichy Mineral 89 Booster Quotidien 50ml


Mια πρωτοποριακή καινοτομία με 89% Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy – φυσικά πλούσιο σε εκατομμύρια μεταλλικά στοιχεία – σε συνδυασμό με καθαρό Υαλουρονικό Οξύ. Δεν περιέχει καθόλου αμφιλεγόμενα συστατικά, για μια καθαρή & ασφαλή εμπειρία περιποίησης. Η δροσερή, ανάλαφρη, εθιστική υφή του έχει αγαπηθεί από γυναίκες και άνδρες σε όλον τον κόσμο.

Το Mineral 89 ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό, ενισχύοντας την αντοχή του ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Αναπληρώνοντας την υγρασία, ενυδατώνει, τονώνει και ενδυναμώνει αμέσως την επιδερμίδα. Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, με λάμψη υγείας.


2. Frezyderm Diamond Velvet Moisturizing Cream 50ml 



Για ώριμο δέρμα. Κρέμα ενισχυμένης ενεργητικής και παθητικής ενυδάτωσης του ώριμου/ ή και ταλαιπωρημένου δέρματος, χωρίς αισθητικές παρεμβάσεις. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη πούδρα διαμαντιού και το Boron Nitride που περιέχει, επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση, κάνοντας το δέρμα να ακτινοβολεί λάμψη και φρεσκάδα ενώ ένας προσεκτικά επιλεγμένος συνδυασμός ισχυρών ενυδατικών δραστικών υψηλής διαβατότητας «κλειδώνει» την υγρασία στην επιδερμίδα, δημιουργώντας υψηλά αποθέματα παρατεταμένης ενυδάτωσης. 


3.CeraVe Moisturising Cream Ενυδατική Κρέμα για Ξηρό - Πολύ Ξηρό Δέρμα 454gr




Η CeraVe Moisturising Cream, που έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, ενυδατώνει αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Αυτή η πλούσια, μη λιπαρή κρέμα, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, παρέχει ενυδάτωση όλη την ημέρα μετά από μία μόνο χρήση.
  • Με ceramides 1, 3 και 6-ΙΙ
  • Υαλουρονικό οξύ, που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας
  • Χωρίς άρωμα, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα


4. Lierac Hydragenist The Rehydrating Radiance Cream Gel 50ml


Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Gel-Crème Ενυδάτωσης Και Λάμψης ενυδατώνει εντατικά την κανονική έως μεικτή επιδερμίδα χωρίς να είναι πολύ βαρύ.
* δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.

Αποτέλεσμα των ερευνών των εργαστηρίων Lierac πάνω στους μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας, η νέα σειρά Hydragenist είναι εμπλουτισμένη με τεχνολογία διπλής-δράσης:

- Μακροχρόνια δράση ενυδάτωσης χάρη σε ένα μοναδικό ένζυμο ενυδάτωσης που ενισχύει μακροπρόθεσμα τους φυσικούς μηχανισμούς ενυδάτωσης της επιδερμίδας.

- Άμεση δράση ενυδάτωσης χάρη στο Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, που προσφέρει άνεση και λάμψη, σε όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμα και στις πιο διψασμένες.


5. Darphin Hydraskin Light Cream Gel 50ml

Αυτό το ελαφρύ, μη λιπαρό gel προσφέρει την άνεση και τη σφριγηλότητα που χρειάζεται το δέρμα μας, αφήνοντάς το αναζωογονημένο.Η μυστική αυτή σύνθεση περιλαμβάνει φύτρα kiwi, έκχυλίσμα imperata cilindrica και έλαιο Mamaku. Αυτά τα συστατικά ενυδατώνουν βαθιά το αφυδατωμένο δέρμα, ανανεώνοντας και προστατεύοντας τα αποθέματά του από υγρασία. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα που αναζωογονείται, αποκτά ελαστικότητα και λάμψη. Το Darphin Hydraskin προσφέρει άμεσα αποτελέσματα λάμψης και φρεσκάδας στο δέρμα. Και δεν το αφήνει εκεί. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 48 ώρες - Για Όλους τους Τύπους Δέρματος.


6. La Roche Posay Hydraphase HA Light 50ml


Με υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, που χαρίζει λαμπερή όψη και "γεμίζει" την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα προσφέρει 72h ενυδάτωση. HYDRAPHASE HA light που προσφέρει 72ώρες εντατική ενυδάτωση, γεμίζει τις ρυτίδες & τις λεπτές γραμμές και χαρίζει λαμπερή όψη.
Ιδανική για θαμπή όψη.


7. Evdermia Silken Face Day Cream Spf40 50ml



Το Evdermia Silken Face Day Cream Spf40 είναι ένα προϊόν περιποίησης δέρματος που συνδυάζει την προστασία από τον ήλιο και την ενυδάτωση, προσφέροντας στην επιδερμίδα σας ένα ολοκληρωμένο πακέτο φροντίδας. Με την χρήση του, μπορείτε να διατηρήσετε ένα υγιές και ακτινοβόλο δέρμα. Περιέχει υψηλής προστασίας φίλτρα ηλίου (SPF 40), που αποτρέπουν την βλάβη του δέρματος από τις ακτίνες UVA και UVB. Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη για να προφυλάξετε το δέρμα σας από την πρόωρη γήρανση, τους ηλιακούς εγκαύματα και τον κίνδυνο του καρκίνου του δέρματος. Περιέχει ενυδατικά συστατικά και θρεπτικά έλαια που ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα σας. Η ελαφριά και μη λιπαρή υφή του απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας το δέρμα σας απαλό, λείο και ενυδατωμένο χωρίς αίσθηση βαρύτητας.