Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Ποια είναι τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο δέρμα σου τις γιορτές;

Ποια είναι τα χειρότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο δέρμα σου τις γιορτές;
Μήπως κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα το δέρμα σου δεν είναι τόσο φωτεινό όσο το άστρο το γιορτινό;
Μπορεί να φταίει το φαγητό, μπορεί το αλκοόλ, μπορεί και ο κρύος καιρός, αλλά σίγουρα τα δύο που ακολουθούν ευθύνονται για την εμφάνισή σου όσο πλησιάζουν οι γιορτές.

1.Δεν κοιμάσαι αρκετά.
Μπορεί να μην έχεις συνδέσει τις γιορτές με την έλλειψη του ύπνου, αλλά υπάρχουν πολλοί ύπουλοι λόγοι που κάνουν τον Δεκέμβρη τον μήνα του ελάχιστου ύπνου. Για αρχή θα πρέπει να γνωρίζεις ότι το αλκοόλ επηρεάζει σημαντικά τον ύπνο ενώ το άγχος για τα αυξημένα έξοδα της περιόδου μπορεί να σε κρατήσει ξύπνιο τα βράδια. Η έλλειψη ύπνου όχι μόνο σε κάνει να νιώθεις άσχημα αλλά κάνει και το δέρμα σου να φαίνεται κουρασμένο. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια είναι πιο έντονες, το δέρμα φαίνεται πιο χλωμό ενώ είναι πιο πιθανό να γελάς και λιγότερο.

2.Δεν μπορείς να διαχειριστείς το στρες των γιορτών.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι γιορτές είναι μία πιο αγχώδης περίοδος και το στρες μπορεί να ερεθίσει πολλές παθήσεις του δέρματος, όπως η ακμή, το έκζεμα και η ψωρίαση. Και επειδή το στρες μπορεί να αποδυναμώσει το ανοσοποιητικό σου σύστημα, ο ύπνος μπορεί να σε βοηθήσει να το καταπολεμήσεις. Γιατί είναι σίγουρο πως το τελευταίο πράγμα που θα ήθελες στις γιορτές είναι όχι μόνο να δείχνεις κουρασμένη αλλά να είσαι και άρρωστη.