Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Πώς θα πετύχουμε το σώμα των ονείρων μας;

Πώς θα πετύχουμε το σώμα των ονείρων μας;

Όλοι μπορούμε να αποκτήσουμε το σώμα που μας αρέσει ακόμα και με απλές ασκήσεις στο σπίτι αρκεί να συνοδεύονται από σωστή και ισορροπημένη διατροφή.


Οι ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε σπίτι είναι απλές με πολύ καλά αποτελέσματα:


PUSH-UP

Είναι μια αρκετά δύσκολη άσκηση που όμως γυμνάζει όχι μόνο τα χέρια αλλά και όλο τον κορμό.Τοποθετούμε τα χέρια μας στο άνοιγμα των ώμων και λίγο πιο ανοιχτά και λυγίζουμε τους αγκώνες χαμηλώνοντας το σώμα προς το πάτωμα. Οι αγκώνες πρέπει να έχουν γωνία 45 μοίρες περίπου ως προς το σώμα. Πιέζουμε προς τα πάνω και επαναλαμβάνουμε.


ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι ιδανική άσκηση για την ενδυνάμωση των μυών στα πόδια. Τοποθετούμε τα πόδια  στο άνοιγμα των ισχίων και κρατάμε σφιχτό το κέντρο μας. Κάνουμε ένα βήμα εμπρός μετακινώντας και το βάρος μας προς τα εμπρός. Χαμηλώνουμε μέχρι ο μηρός να είναι παράλληλος με το πάτωμα. Το γόνατο θα μετατοπιστεί προς τα εμπρός λίγο χωρίς να περάσει το πόδι. Πατάμε τη φτέρνα και επιστρέφουμε στην αρχική θέση.


ΒΑΘΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Χαρίζουν γράμμωση σε πόδια και γλουτούς.  Ξεκινάμε με άνοιγμα στα πόδια λίγο μεγαλύτερο από το άνοιγμα των ισχίων και τα δάχτυλα στραμμένα ελαφρώς προς τα έξω. Τα χέρια πρέπει να είναι ευθεία μπροστά, παράλληλα  με το έδαφος.  Κρατάμε το κέντρο σφιχτό και κάνουμε βαθύ κάθισμα μέχρι η άρθρωση του ισχίου να είναι χαμηλότερα από τα γόνατα.


SIT-UP

Γυμνάζει εξαιρετικά στήθος, ισχία, κάτω μέρος μέσης και λαιμό.  Είμαστε ανάσκελα και λυγίζουμε τα πόδια  με τα πέλματα στο έδαφος. Σταυρώνουμε τα χέρια πίσω απτό κεφάλι χωρίς να πιέζουμε το λαιμό. Λυγίζουμε το πάνω μέρος του σώματος προς τα γόνατα και κατεβαίνουμε αργά προς τα πίσω. Εκπνοή στο ανέβασμα, εισπνοή στο κατέβασμα.


ΓΕΦΥΡΑ

Καίει γλουτούς και οπίσθιους μηριαίους. Ξαπλώνουμε ανάσκελα και λυγίζουμε τα πόδια με τα πέλματα στο πάτωμα. Τα χέρια είναι στο πλάι με τις παλάμες προς τα κάτω. Σηκώνουμε τη λεκάνη από το έδαφος, τα γόνατα, οι γοφοί και οι ώμοι πρέπει να βρίσκονται σε ευθεία γραμμή. Σφίγγουμε τους γλουτούς και ενεργοποιούμε το κέντρο μας. Κρατάμε αυτή τη θέση για λίγα 

δευτερόλεπτα και κατεβαίνουμε αργά.


ΣΚΟΙΝΑΚΙ

Πρόκειται για μια διασκεδαστική άσκηση που συνηθίζαμε να κάνουμε ως παιδιά και βοηθάει στο κάψιμο πολλών θερμίδων.