Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Πως να κάνουμε spa στο σπίτι μας

Πως να κάνουμε spa στο σπίτι μας

Η καθημερινότητα πλέον είναι απαιτητική, ο προσωπικός χρόνος ελάχιστος, το στρες και η κόπωση μας καταβάλουν και όλοι έχουμε ανάγκη για λίγες ώρες απόλυτης χαλάρωσης. Μια επίσκεψη σε ένα κέντρο ευεξίας πολλές φορές δεν είναι εφικτή, είτε λόγω χρημάτων, είτε λόγω χρόνου. 

Μπορούμε όμως να μετατρέψουμε τον δικό μας χώρο σε spa και να απολαύσουμε αυτή την εμπειρία ακολουθώντας τα εξής βήματα:


Πριν ξεκινήσουμε απομακρύνουμε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές από τον χώρο.

Στα spa απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρονικής συσκευής προκείμενου να χαλαρώσουμε πραγματικά, οπότε και στο σπίτι χαμηλώνουμε το κινητό και σταθερό τηλέφωνο και τα αφήνουμε μαζί με το smartwatch σε άλλο δωμάτιο.


Χαλαρωτική ατμόσφαιρα

Ο φωτισμός, η χαλαρωτική μουσική και το άρωμα είναι τα βασικά στοιχεία για αυτήν τη χαλαρωτική εμπειρία.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια κεραμική συσκευή, έναν υγραντήρα ή έναν διαχυτή αρωμάτων για να γεμίσουμε τον χώρο με τη μυρωδιά του αγαπημένου μας ελαίου. Η λεβάντα, το ρωμαϊκό χαμομήλι και το κέδρο είναι ιδανικά για χαλάρωση, ενώ το πορτοκάλι μας τονώνει και μειώνει το άγχος.

Χαμηλώνουμε τον φωτισμό, ανάβουμε κεριά, βάζουμε χαλαρωτική, ατμοσφαιρική μουσική με ήχους της φύσης και βυθιζόμαστε σε ένα αφρόλουτρο με άλατα, χαμομήλι και δεντρολίβανο για μέγιστη χαλάρωση.


Αναπνοές

Ξεκινάμε εισπνέοντας ένα χαλαρωτικό άρωμα. Παίρνουμε βαθιές αναπνοές από τη μύτη και εκπνέουμε από το στόμα.


Μάσκα προσώπου

Κάνουμε μάσκα προσώπου. Μπορούμε να φτιάξουμε μια ενυδατική μάσκα με γιαούρτι, μέλι και αβοκάντο ή να επιλέξουμε μια μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Μπορούμε επίσης να βάλουμε ροδέλες από αγγούρι ή κρύα σακουλάκια τσάι στα μάτια μας για να μειώσουμε το πρήξιμο.


Αρωματικές πετσέτες

Μπορούμε να αρωματίσουμε τις πετσέτες μας με λίγες σταγόνες από το αγαπημένο μας αιθέριο έλαιο και να τις ζεστάνουμε στα καλοριφέρ ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Η αίσθηση της ζέστης μετά το μπάνιο είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική.


Μασάζ

Με ένα roller ή gua sha μπορούμε να κάνουμε μασάζ στο πρόσωπο και με μία βούρτσα σώματος κάνουμε μασάζ  στην επιδερμίδα μας, ώστε να ενισχύσουμε την κυκλοφορία του αίματος και την παραγωγή κολλαγόνου. 

Μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας ένα scrub, αναμειγνύοντας καστανή ζάχαρη με έλαιο καρύδας και με αιθέριο έλαιο επιλογής μας και να κάνουμε κυκλικές ανοδικές κινήσεις στο σώμα μας.  Τελειώνοντας εφαρμόζουμε ενυδατική κρέμα.