Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Πως να μακρύνω τα μαλλιά μου; Bιταμίνες που θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις εύκολα τα μαλλιά σου

Πως να μακρύνω τα μαλλιά μου; Bιταμίνες που θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις εύκολα τα μαλλιά σου
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιά είναι η "μυστική συνταγή" για να αποκτήσεις τα πιο πλόυσια, λαμπερά και μακριά μαλλιά; Θέλεις να προμηθευτείς τα κατάλληλα συμπληρώματα αλλά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις; Αδιαμφισβήτητα υπάρχει πληθώρα βιταμινών που μπορείς να δοκιμάσεις ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Εμείς στο Smile-pharmacy έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα και τα πιο αποτελεσματικά, πλούσια σε βιταμίνες προϊόντα, για σίγουρη επιτυχία!

Οι καλύτερες βιταμίνες για μακριά μαλλιά

1. Solgar Skin Nails And Hair Formula 60Tabs


Η μοναδική σύνθεση του Solgar Skin Nails And Hair Formula περιλαμβάνει σημαντικές θρεπτικές ουσίες που συμβάλλουν στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος, των νυχιών και των μαλλιών μας. Το συμπλήρωμα περιέχει βιταμίνες A, C, E, D, B6 και B12 που ενισχύουν τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και είναι απαραίτητες για την υγιή λειτουργία του δέρματος και των μαλλιών. Επιπλέον, περιέχει μέταλλα όπως ψευδάργυρο και ψευδάργυρο που βοηθούν στη διατήρηση της δομής των νυχιών και των μαλλιών. Τέλος, περιλαμβάνει βιοτίνη και ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρο και ψευδάργυρο που ενισχύουν την υγεία και την εμφάνιση του δέρματος και των μαλλιών.

2. Pro-Active Liquid Collagen Φράουλα 600ml


Το κολλαγόνο αποτελεί ένα απαραίτητο συστατικό για τη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης του δέρματος, την ενίσχυση της δομής των μαλλιών και των νυχιών, καθώς και την υγεία και ευεξία των αρθρώσεων. Το Pro-Active Liquid Collagen παρέχει μια συμπυκνωμένη πηγή κολλαγόνου που εύκολα απορροφάται από τον οργανισμό, δίνοντας τα οφέλη του σε βάθος. Η αποτελεσματικότητα του Pro-Active Liquid Collagen Φράουλα οφείλεται στην ιδιαίτερη δράση του κολλαγόνου στον οργανισμό. Το κολλαγόνο ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών και των νυχιών, βοηθώντας στην ενίσχυση της δομής τους και προσφέροντας λάμψη και ανθεκτικότητα. 

3. Vitabiotics Perfectil Plus Hair Extra Support 60tabs

Το συγκεκριμένο συμπλήρωμα διατροφής αποτελεί μια εξειδικευμένη σύνθεση, που εφοδιάζει τους θύλακες των τριχών με πληθώρα θρεπτικών συστατικών για όμορφα, πλούσια, δυνατά και λαμπερά μαλλιά.Το κολλαγόνο, τα αμινοξέα, η βιοτίνη και το εκχύλισμα horsetail (φυσική πηγή πυριτίου) βοηθούν στη δόμηση της τρίχας, αποτρέπουν τη λέπτυνση και ενισχύουν την αντοχή.
Απαραίτητα ιχνοστοιχεία, όπως ο σίδηρος, το σελήνιο και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στην καλή κατάσταση των μαλλιών και αποτρέπουν τυχόν ελλείψεις στον οργανισμό που μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση. Το Colourel Blend είναι ένα εξειδικευμένο μίγμα συστατικών με χαλκό που συμβάλλει στη διατήρηση του φυσικού χρώματος των μαλλιών.

4. HEALTH AID HAIRVIT™ CAPSULES 90'S -BLISTER


Το Hair-vit* της HealthAid αποτελεί μοναδικό συνδυασμό 17 ενεργών συστατικών, για την διατήρηση της υγείας και ομορφιάς των μαλλιών από τη ρίζα ως τις άκρες. Κατάλληλο σε περιπτώσεις εποχικής τριχόπτωσης και σε περιόδους έντονου άγχους, για γυναίκες & άνδρες. Επίσης είναι χρήσιμο σε μαλλιά θαμπά, εύθραυστα, ταλαιπωρημένα από βαφές, συνεχή λουσίματα και χτενίσματα, καθώς αποτελεί μια εσωτερική ‘’μάσκα ομορφιάς και λάμψης’’ για τα μαλλιά.
-Οι Βιταμίνες του συμπλέγματος Β συντελούν στην διατήρηση της υγείας των μαλλιών ενάντια στην τριχόπτωση και ιδιαίτερα στο γκριζάρισμα (PABA, Pantothenic acid). 
-Ο Ψευδάργυρος και ο Σίδηρος στηρίζουν την τροφοδοσία του θύλακα και τον κύκλο ανάπτυξης της τρίχας.
-Τα αμινοξέα Μεθειονίνη και Κυστεΐνη αποτελούν συστατικά της κερατίνης των μαλλιών και προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.
-Η Υδρολυμένη Ζελατίνη είναι πεπτιδικό μίγμα 18 αμινοξέων ‘’κολλαγόνο των μαλλιών’’, με τα οποία τροφοδοτεί τον θύλακα και τη ιδία την τρίχα, συντελώντας στην διαρκή περιποίησή της.

5. Doctor's Formulas Dermolin - Φόρμουλα για Μαλλιά, Δέρμα & Νύχια 60 κάψουλες


Περιέχει:
Miglio (Κεχρί): Μεταφέρει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλή θρέψη του τριχωτού της κεφαλής (αμινοξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και άλλα ολιγοστοιχεία).
Ginkgo Biloba (Σαλιβουρία): Βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία και μεταφέρει οξυγόνο στο τριχωτό της κεφαλής.
Acido Pantotenico (Παντοθενικό Οξύ): Πρόδρομος του συνενζύμου Α. Συμβάλλει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων, πρωτεϊνών και σακχάρων. Η έλλειψή του επιφέρει απώλεια μαλλιών.

6.  Nature's Plus Ultra Hair Plus Δυναμωτική Φόρμουλα για τα Μαλλιά 60tabs


Το Nature's Plus Ultra Hair Plus είναι μια δυναμωτική φόρμουλα που σχεδιάστηκε ειδικά για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Αυτό το συμπλήρωμα διατροφής προσφέρει μια μοναδική σύνθεση συστατικών που συνεργάζονται για να ενισχύσουν την ανάπτυξη των μαλλιών, να βελτιώσουν την ποιότητα της τρίχας και να προστατεύσουν την υφή και την υγεία τους. Οι ιδιότητες του Nature's Plus Ultra Hair Plus πηγάζουν από την παρουσία συστατικών υψηλής ποιότητας, όπως βιταμίνες, μέταλλα, βότανα και άλλα θρεπτικά συστατικά.Ο τρόπος δράσης του Nature's Plus Ultra Hair Plus είναι πολυδιάστατος. Πρώτον, παρέχει θρεπτική υποστήριξη για την ανάπτυξη των μαλλιών, προσφέροντας σημαντικές βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στην υγεία των μαλλιών. Δεύτερον, περιέχει ειδικές βοτανικές εκχυλίσεις, όπως Saw Palmetto και Ginkgo Biloba, που υποστηρίζουν την καλή κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής και προωθούν την υγεία της τρίχας. Τρίτον, περιέχει αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως βιταμίνη C και E, που προστατεύουν την τρίχα από την οξείδωση και την πρόωρη γήρανση. 

EXTRA TIPS:
Για να διασφαλίσεις την όσο το δυνατόν καλύτερη υγεία του τριχωτού, μπορείς να ακολουθήσεις μερικές συμβουλές. Κατά το λούσιμο, μην ξεπλένεις τα μαλλιά σου με καυτό νερό γιατί τα αφυδατώνει.
Μην χτενίζεσαι όταν τα μαλλιά σου είναι ακόμη βρεγμένα ή νωπά. Χτένισέ τα με αργές και απαλές κινήσεις αφού φύγει η πολλή υγρασία, για να αποφύγεις το σπάσιμο της τρίχας.
Ακόμη, μην ξεχάσεις να βρεις την κατάλληλη βούρτσα για τον τύπο των μαλλιών σου! Απέφυγε να πιάνεις συχνά τα μαλλιά σου κοτσίδα σφιχτά γιατί έτσι ταλαιπωρούνται οι ρίζες και μπορεί να προκληθεί τριχόπτωση. Μην κάνεις χρήση extensions για όσο καιρό προσπαθείς να μακρύνεις τα δικά σου μαλλιά, γιατί τα πρόσθετα επιβαρύνουν την τρίχα.
Χρησιμοποίησε αντιηλιακό μαλλιών. Η ηλιακή ακτινοβολία οφείλεται για την αφυδάτωση και την ατονία που πολλές φορές έχουν τα μαλλιά μας αν δεν τα περιποιούμαστε σωστά.


Αποποίηση ευθύνης

Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.