Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Σκασμένα χείλη: Τα 5+1 καλύτερα lip balm για απαλά χείλη τον χειμώνα

Σκασμένα χείλη: Τα 5+1 καλύτερα lip balm για απαλά χείλη τον χειμώνα
Όσο κρυώνει ο καιρός, τόσο περισσότερο επηρεάζεται το δέρμα μας. Γίνεται πιο ξηρό και αφυδατωμένο, με αποτέλεσμα να χρειάζεται τακτική φροντίδα και ενυδάτωση. Το ίδιο ισχύει και για τα χείλη, τα οποία σκάνε, δημιουργώντας δυσάρεστη αίσθηση και όψη. Στο Smile-Pharmacy σας προτείνουμε τα 5 + 1 πιο δραστικά προϊόντα χειλιών, για να διατηρείτε απαλά και βελούδινα χείλη όλο το χρόνο.

5+1 καλύτερα lip balm για απαλά χείλη τον χειμώνα:

1. La Roche Posay Cicaplast Lip Balm 7.5ML


Το CICAPLAST LIP BALM αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για τη θρέψη και την επανόρθωση των ξηρών, σκασμένων και ερεθισμένων χειλιών. Με αξιολογήσεις 4 από 5 αστέρια, αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή που συστήνεται από δερματολόγους. Περιέχει MP-Lipids, ένα δραστικό συστατικό που ενισχύει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, βοηθώντας στην αναπλήρωση της ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Η πανθενόλη προσφέρει ενυδάτωση και ανακουφίζει από τους ερεθισμούς και την αίσθηση δυσφορίας. Το lip balm προσφέρει άμεση αποτελεσματικότητα και απαλότητα από την πρώτη εφαρμογή. Είναι κατάλληλο για συχνή χρήση και μπορείτε να το απλώσετε πλούσια ποσότητα στα χείλη σας όσο συχνά χρειάζεται.

2. Uriage Bariederm Cica-Lips 2x15ml

Όταν πρόκειται για τη φροντίδα των χειλιών μας, αξίζουμε το καλύτερο. Το Bariederm Cica-Levres Baume Protecteur της Uriage είναι εδώ για να προσφέρει αυτήν την πολυτελή φροντίδα με μια φόρμουλα που συνδυάζει καινοτομία και αποτελεσματικότητα.
Το Poly-2p: Η Τριπλή Δράση
Στον πυρήνα αυτού του εκπληκτικού βαλσάμου κρύβεται το πατενταρισμένο σύμπλεγμα Poly-2p. Αυτό το συστατικό προσφέρει μια τριπλή δράση που αγκαλιάζει και προστατεύει τα χείλη μας. Δημιουργεί ένα ανθεκτικό φράγμα στην επιφάνεια του δέρματος. Αυτό το φράγμα αποτρέπει αποτελεσματικά μελλοντικές επιθέσεις και ερεθίσματα από το περιβάλλον.
Το Bariederm Cica-Levres Baume Protecteur αποκαθιστά ξηρά και σκασμένα χείλη. Η φόρμουλα του περιέχει φυτοστερόλες που βοηθούν στην αποκατάσταση της επιδερμίδας και προσφέρουν άνεση.

3. Korres Lip Balm Cocoa Butter Ενυδατική Φροντίδα για τα Χείλη με Βούτυρο Κακάο, 4,5g

Ενυδατική Φροντίδα για τα Χείλη με Βούτυρο Κακάο.
Ενυδατώνει, θρέφει & επανορθώνει τα χείλη, ενώ τα προστατεύει από περιβαλλοντικούς παράγοντες αφήνοντας παράλληλα μια ελαφριά απόχρωση.
    - Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη
    - Άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη
    - Φυσικό χρώμα
    - Με ελληνικό βαλσαμέλαιο & φυσική σύσταση έως 97%

4. BAILLEUL-BIORGA APAISAC BAUME LEVRES 15ML

Μια κρέμα προστασίας και ενυδάτωσης, με ειδικό επιστόμιο, για τα χείλη.
- Ενυδατώνει, καταπραϋνει και αναδομεί τα χείλη που έχουν αφυδατωθεί από δερματολογική αγωγή.
-  Ανακουφίζει από τις χειλίτιδες.
- Χωρίς άρωμα και συντηρητικά.
- Για χείλη απαλά και σωστά ενυδατωμένα.

5. Nuxe Very Rose Lip Balm 15gr

Nuxe Very Rose Lip Balm Βάλσαμο για Πολύ Ξηρά ή Σκασμένα Χείλη με Έλαιο Τριαντάφυλλου 15g:
- Φροντίδα για τα ξηρά και πολύ ξηρά χείλη.
- Ενυδατώνει και απαλύνει χαρίζοντας απαλή ροζ λάμψη.
- Τα ενεργά του συστατικά, όπως το εκχύλισμα ελαίου εκατόφυλλης τριανταφυλλιάς Μαρόκου, το έλαιο ηλίανθου, το κερί μέλισσας και το βούτυρο καριτέ ενυδατώνουν και απαλύνουν χαρίζοντας απαλή ροζ λάμψη.


6. ESI Propolaid Lip Balm Stick Χειλιών με Πρόπολη & Αλόε Βέρα SPF20 5.7ml

ο Propolaid Lip Balm της ESI με UVA & UVB SPF 20 προστατεύει τα χείλη και έχει καταπραϋντική και μαλακτική δράση, χάρη στα φυσικά δραστικά συστατικά του: Πρόπολη, Aloe Vera, Βιταμίνη Ε, και Tea Tree Oil. Είναι ιδανικό για την προστασία των χειλιών από επιθετικούς εξωτερικούς παράγοντες όπως το κρύο, ο ήλιος ή ο αέρας. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση. Κατάλληλο και για την προστασία από τον ήλιο κατά την διάρκεια θεραπείας του έρπητα.