Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Σκιές ματιών: ποια να διαλέξω;

Σκιές ματιών: ποια να διαλέξω;

Ξηρές σκιές:

Ο πιο διαδεδομένος τύπος σκιάς.

Είναι συμπιεσμένες με στερεή μορφή σε παλέτες και είναι πολύ πρακτικές καθώς με μια παλέτα έχουμε πολλές επιλογές. Απλώνονται πολύ ωραία με πινέλα από φυσικές τρίχες.

Σκιές ματιών σε σκόνη:

Υπάρχουν ματ και αστραφτερές πούδρες με σκοπό να δώσουν ζωντάνια στο βασικό μας μακιγιάζ. Εκτός από το να τις χρησιμοποιήσουμε κλασσικά με τη μορφή σκόνης, μπορούμε να αναμείξουμε λίγη ποσότητα σκιάς με νερό και να την τοποθετούμε στο βλέφαρο σταθεροποιώντας τη με το δάχτυλο.


Λιπαρές σκιές:

Είναι σε μορφή κρέμας και τζελ. Έχουν υπέροχο αποτέλεσμα στο βλέφαρο αλλά κάνουν εύκολα αντιαισθητικές γραμμές, ειδικά όταν έχει ζέστη, με αποτέλεσμα να πρέπει να τη διορθώνουμε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια λύση είναι να δημιουργήσουμε μια βάση με ξηρές σκιές για αντοχή και να εφαρμόσουμε τις σκιές τζελ στο κέντρο του βλεφάρου ή στην εσωτερική γωνία του ματιού. Απλώνεται καλύτερα με πινέλο ματιών με συνθετικές τρίχες ή με τα δάχτυλα.


Σκιές ματιών σε μολύβι:

Εφαρμόζουμε τη σκιά απευθείας στο βλέφαρο και την απλώνουμε με τα δάχτυλα. Εξαιρετική λύση για να την έχουμε στην τσάντα μας, αφού είναι σε συσκευασία που δεν ανοίγει και δε λιώνει.


Υγρές σκιές:

Είναι σε μορφή gloss, βρίσκονται σε σωληνάριο με απλικατέρ και είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή τους. Όμως όπως και οι λιπαρές, δημιουργούν αντιαισθητικές γραμμές στο βλέφαρο γιαυτό πριν την εφαρμογή τους θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε primer.

Μπορούν να εφαρμοστούν είτε κατευθείαν πάνω στο βλέφαρο για πιο δροσερό βλέμμα, είτε πάνω από τη σκιά μας, απλώνοντας μια σταγόνα στο κέντρο του βλεφάρου.