Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Τα μυστικά για να αποκτήσεις απαλό δέρμα σαν μωρό!

Τα μυστικά για να αποκτήσεις απαλό δέρμα σαν μωρό!

Όλοι γεννιόμαστε με απαλό, μωρουδίστικο δέρμα. Είναι, όμως, δύσκολο να το κρατήσουμε και στην ενήλικη ζωή. Μάθε τα μυστικά για να επαναφέρεις το λείο και λαμπερό bebe σου δέρμα.

1.Γίνε ειδικός στην αποτρίχωση.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείς να κάνεις είναι να απομακρύνεις τις ανεπιθύμητες τρίχες από το πρόσωπο και το σώμα. Βρες την καλύτερη τεχνική και το ιδανικό προϊόν για εσένα, είτε πρόκειται για συνεδρίες με λέιζερ είτε για κάποιο θαυματουργό ξυραφάκι ή κερί και ρίξου στη μάχη με τις τρίχες.

Βρες όλα τα προϊόντα για το δέρμα εδώ

2.Βγάλε από τη μέση τα δερματικά προβλήματα.

Οι περισσότεροι δερματολόγοι και σύμβουλοι ομορφιάς συμβουλεύουν να ενυδατώνεις καλά το δέρμα σου και να κάνεις συχνά απολέπιση, αν θέλεις να αποφύγεις τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες.

Η ενυδάτωση θα πρέπει να έχει πρωταρχικό ρόλο στη φροντίδα του δέρματός σου και να βάζεις ενυδατική λοσιόν ή κρέμα καθημερινά σε σώμα και πρόσωπο. Το καλύτερο είναι να ενυδατώνεσαι αμέσως μετά το μπάνιο για να κλειδώνεις την υγρασία στο δέρμα σου ή πριν τον ύπνο, για να κάνεις το δέρμα πιο απαλό.

Αλλά και η απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα είναι πολύ σημαντική αν θέλεις να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να εμφανιστεί πιο λαμπερό και απαλό το δέρμα από κάτω. Προσπάθησε να εντάξεις ένα scrub δύο με τρεις φορές την εβδομάδα την ώρα του μπάνιου, για να δεις το δέρμα σου να αλλάζει.