Smile pharmacy login Smile Pharmacy Login

Άγριο τριαντάφυλλο, ένα καλλυντικό πολλαπλών χρήσεων!

Πλούσιο σε μέταλλα και βιταμίνες, το άγριο τριαντάφυλλο κυριαρχεί στην κοσμετολογία και θεωρείται το μυστικό για ένα υγιές δέρμα!
Το άγριο τριαντάφυλλο δεν είναι μόνο ένα όμορφο λουλούδι, αλλά και ένα ισχυρό συστατικό με σημαντικό ρόλο στην κοσμετολογία. Έχει χαρακτηριστεί ως «ελιξίριο νεότητας» λόγω των πολυάριθμων πλεονεκτημάτων του στην φροντίδα του δέρματος.
Η Rosa canina που είναι το λατινικό όνομα της αγριοτριανταφυλλιάς, είναι ευλογημένη με πολλές ευεργετικές ουσίες που την καθιστούν αποτελεσματικό γιατροσόφι, αλλά και σημαντικό συστατικό σε μια πληθώρα καλλυντικών. Άλλωστε τα διάφορα είδη ρόδων, όπως το άγριο τριαντάφυλλο, είναι γνωστά για τα οφέλη τους στη υγεία, όπως η ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και η θεραπεία των πεπτικών διαταραχών. Οι αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και αναπλαστικές δράσεις είναι μερικές από τις ευεργετικές για την υγεία ιδιότητες των ρόδων.
Ένα παραδοσιακό γιατροσόφι
Η αγριοτριανταφυλλιά είναι πλούσια σε διάφορες βιταμίνες, ιδιαίτερα βιταμίνη C και άλλες πολύτιμες ενώσεις όπως πολυφαινόλες, καροτενοειδή και λιπαρά οξέα.

Έχει χρησιμοποιηθεί στην παραδοσιακή ιατρική πολλών περιοχών για περισσότερα από 2.000 χρόνια. Ωστόσο, το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας για την ανάλυση και τεκμηρίωση των ευεργετικών δράσεων των συστατικών της αγριοτριανταφυλλιάς είναι σχετικά πρόσφατο. Συνεπώς, απαιτούνται περισσότερες έρευνες για να επιβεβαιωθεί η πληθώρα των θεραπευτικών δράσεων που παραδοσιακά αποδίδονται στα άγρια τριαντάφυλλα. Είναι ενδιαφέρον πάντως ότι οι Ινδιάνοι Ομάχα της Αμερικής είχαν ανακαλύψει την τονωτική δράση του φυτού στο ανοσοποιητικό σύστημα καθώς και τις προστατευτικές ιδιότητές του στο ουροποιητικό σύστημα. Το αντιμετώπιζαν δε ως ένα φάρμακο πολλαπλών χρήσεων και το χρησιμοποιούσαν για τη θεραπεία λοιμώξεων, κρυολογημάτων, πυρετού, πεπτικών προβλημάτων, καθώς και φλεγμονών των ματιών. Σήμερα, πολλές μελέτες που έχουν δημοσιευθεί σε αξιόπιστα επιστημονικά περιοδικά έχουν δοκιμάσει in vitro (δηλαδή εργαστηριακά) την εγκυρότητα αυτών των παραδοσιακών φαρμακευτικών χρήσεων του άγριου τριαντάφυλλου με σημαντικά θετικά αποτελέσματα.
Ένα δώρο για το δέρμα
Τα πολλαπλά οφέλη του άγριου τριαντάφυλλου στη φροντίδα του δέρματος το καθιστούν ένα «πολύ-εργαλείο» ομορφιάς. Τα εκχυλίσματα του λουλουδιού έχουν αποδειχθεί πολύτιμα για τη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Επιπλέον, εφαρμόζεται σε θεραπείες για την αντιμετώπιση των ουλών και των ραγάδων.
Θεωρείται αποτελεσματικό για την ανακούφιση του πόνου από τα ηλιακά εγκαύματα, ενώ υποβοηθά την ανάπλαση και αποκατάσταση του δέρματος που έχει υποστεί βλάβη.
Το άγριο τριαντάφυλλο τρέφει το δέρμα και βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας των υγρών της επιδερμίδας παρέχοντας ενυδάτωση. Επίσης αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς ρύπους και τοξίνες.
Τα εκχυλίσματα άγριου τριαντάφυλλου λειτουργούν επίσης ως καθαριστικό και ήπιο μέσο απολέπισης καθιστώντας το ένα φυσικό προϊόν ομορφιάς πολλαπλών χρήσεων που ενυδατώνει και αποκαθιστά το δέρμα.
Η εφαρμογή του αφήνει το δέρμα πιο λαμπερό και τονωμένο. Είναι κατάλληλο για τα ευαίσθητα δέρματα, ενισχύοντας την ελαστικότητά τους. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα, του ροδόνερου ειδικότερα, είναι ότι δρα ως αντιφλεγμονώδες και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Το άγριο τριαντάφυλλο είναι το μυστικό για μια φρέσκια και υγιή εμφάνιση!
Ο αντιγηραντικός παράγοντας
Η χρήση του άγριου τριαντάφυλλου ως συστατικό σε κρέμες και λοσιόν, βοηθά στην αναγέννηση και διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Χάρη στις αντιοξειδωτικές ιδιότητές του βοηθά στην προστασία του δέρματος από τις επιπτώσεις της γήρανσης. Τα συστατικά του είναι αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των ελεύθερων ριζών, ενώ παράλληλα αναστέλλουν την οξείδωση των λιπιδίων. Τα συστατικά του ροδέλαιου βοηθούν επίσης στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και στην ενυδάτωση του ώριμου δέρματος.
Τα μαλλιά σας θα το αγαπήσουν!
Τα αιθέρια έλαια από άγριο τριαντάφυλλο είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία των ξηρών και κατεστραμμένων μαλλιών. Το έλαιο από ροδοπέταλα είναι φιλικό προς τα μαλλιά – μικρή ποσότητα στις άκρες των ξηρών μαλλιών βοηθούν στην ανάκτηση της χαμένης υγρασίας τους.
Το αγαπημένο της κοσμετολογίας
Το άγριο τριαντάφυλλο θεωρείται σύμμαχος για την υγεία του δέρματος και των μαλλιών λόγω των αντιφλεγμονωδών, αντιμικροβιακών και αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων. Τα ρόδα είναι τα αγαπημένα συστατικά της κοσμετολογίας, που εκμεταλλεύεται όλα τα μέρη του φυτού όπως τα πέταλα, τα άνθη και τους καρπούς, καθώς όλα είναι πλούσια σε ευεργετικά στοιχεία.
Βρείτε τα προϊόντα ΚΟΡΡΕΣ Άγριο Τριαντάφυλλο εδώ
smile newsletter Eγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι για προσφορές, εκπτώσεις και δώρα!

Subscribe to our mailing list

To Smile Pharmacy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τις ενημερώσεις που θέλετε να σας στέλνουμε μέσω email:

smileblog
#ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ Παραγγελιες
#ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα ανω των 35€
#TAXYTHTA
αποστολης
Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας κατασκευή ιστοσελίδων advisable

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Smile Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το Smile Pharmacy στο Instagram!
@smilepharmacygr
Product Title
ΚΩΔΙΚΟΣ:
Ποσότητα
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 100 Smilies Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 1 Smilies
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΤΙΜΗ
00.00
00.00
Αναμένεται
Το καλάθι σας
Καλως ηρθες ξανα στο Smile Pharmacy ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ! Δες το εδώ
close