Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

10 κορυφαία αντηλιακά προσώπου για το 2018

10 κορυφαία αντηλιακά προσώπου για το 2018
Στο Smile Blog συγκεντρώσαμε τις 10 κορυφαίες επιλογές σε αντηλιακά προσώπου για το 2018. Δείτε τις επιλογές και επιλέξτε εκείνο το αντηλιακό προσώπου που ταιριάζει στις ανάγκες τη επιδερμίδας σας.

1) VICHY Ideal Soleil Αντηλιακό Νερό Προστασίας - Λαμπερό Μαύρισμα SPF30 200ml



Αγόρασέ το εδώ

 
Αντηλιακή προστασία, για πρόσωπο και σώμα, σε μια μοναδική μορφή νερού. Εμπλουτισμένο με ευρύ φάσμα φίλτρων UV και φυσική βήτα καροτίνη για ενισχυμένο μαύρισμα. Αυτό το καινοτόμο spray είναι ελαφρύ και απορροφάται γρήγορα, για απόλυτη άνεση.
 

2) CAUDALIE Soleil Divin SPF50 40ml

 
Αγόρασέ το εδώ

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές ακτίνες UVA/UVB, τη φωτογήρανση και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο. Με βελούδινη, μη λιπαρή υφή, αφήνει το δέρμα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο. Ελαφρά αρωματισμένο με νότες λευκών λουλουδιών.

3) Ducray Melascreen Photoprotection Rich Cream SPF50+


Αγόρασέ το εδώ

 
Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Δυσχρωμίες. Πολύ υψηλή αντιηλική προστασία κατάλληλη για δέρματα με καφέ κηλίδες και δυσχρωμίες - για ξηρό δέρμα . Περιορίζει τις φωτοδυσχρωμίες. Ευρεία UVB UVA αποτελεσματική προστασία.
 

4) KORRES Αντηλιακή & Αντιρυτιδική κρέμα προσώπου με χρώμα Κόκκινο Σταφύλι SPF50 50ml


Αγόρασέ το εδώ


Αντιρυτιδική/ κατά των πανάδων. Με φυτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού. Το καινοτόμο δραστικό από μια σπάνια ποικιλία κόκκινων σταφυλιών, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογράφηση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων. Το εκχύλισμα curcuma longa, από ρίζα κουρκουμά, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων. Το ενεργό εκχύλισμα από κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

5) Avene Eau Thermale Solaire Fluide Teintee SPF50+ 50ml


Αγόρασέ το εδώ

 
Fluide προσώπου με χρώμα για το κανονικό, μικτό & λιπαρό δέρμα - Χωρίς άρωμα. Dry touch αποτέλεσμα και απίστευτη αίσθηση γυμνού δέρματος στο πρόσωπο. Φωτοσταθερό κατοχυρωμένο σύμπλεγμα με βέλτιστη προστασία ευρέος φάσματος UVB-UVA και ένα μοναδικό, ισχυρό Αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα. Λεπτόρρευστη υφή με στεγνό και ανάλαφρο άγγιγμα για αόρατο, μη λιπαρό τελείωμα. Εμπλουτισμένο με φωτοσταθερή βιταμίνη C και χρωστικές ουσίες, χαρίζει φωτεινή και λαμπερή επιδερμίδα και απαράμιλλο φινίρισμα.

6) BIODERMA PHOTODERM AQUAFLUIDE SPF50


Αγόρασέ το εδώ


Εκτός από την προστατευτική δράση UVA/UVB (χάρη στα σύγχρονα συστήματα φιλτρων), η Photoderm MAX προσφέρει πραγματική εσωτερική βιολογική προστασία. Cellular Bioprotection®. Αυτή η αποκλειστική πατέντα ασκεί δύο κύριες δράσεις: Διατήρηση και τόνωση της άμυνας του δέρματος (ασυλία) κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.  Βιολογική προστασία της ακεραιότητας του γονιδιώματος, κυττάρων και ιστών του δέρματος.
 

7) LA ROCHE POSAY ANTHELIOS XL Dry touch gel-cream SPF50+ 50ml


Αγόρασέ το εδώ

 
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με υφή dry-touch. Άμεσο Ματ αποτέλεσμα. To Anthelios XL Dry Touch  SPF 50+ παρέχει πολύ υψηλή προστασία, ευρέως φάσματος UVA/UVB. Είναι φωτοσταθερό. Βέλτιστη προστασία SPF 50+, ενισχυμένη προστασία από τις ακτίνες UVA* (υψηλότερη από τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης) χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex® και Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay με φυσική καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση.
 

8) VICHY Ideal Soleil Βελούδινη Υφή SPF50+ 50ml


Αγόρασέ το εδώ


 Για την καταπολέμηση των βλαβερών επιπτώσεων των UV και την προστασία του πολύτιμου «γενετικού κεφαλαίου» της επιδερμίδας, η Vichy ενσωμάτωσε στην αντηλιακή κρέμα προσώπου ένα σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl SX & XL για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα.
 

9) Apivita Suncare Anti-Spot Tinted Face Cream Κατά των Πανάδων με Χρώμα SPF50 με Sea Fennel & 3D PRO-ALGAE® 50ml


Αγόρασέ το εδώ

 
Αντηλιακή Κρέμα προσώπου με Χρώμα που μειώνει την ένταση των πανάδων και προλαμβάνει τον σχηματισμό τους, χάρη στο εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα κριτάμου. Παράλληλα χαρίζει ομοιόμορφη ελαφριά υφή. Καινοτόμο σύμπλοκο με πρόπολη και ένα πολυδύναμο μικροφύκος της Μεσογείου. Διατηρεί την τρισδιάτατη δομή της επιδερμίδας, καθώς προστατεύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της, προσφέροντας ενυδάτωση και εξαιρετική δράση κατά της φωτογήρανσης.
 

10) LIERAC SUNISSIME Fluide Protecteur Energisant Anti-Age Global SPF50 Visage 40ml

Αγόρασέ το εδώ

 
Η 1η αντιγηραντική αντηλιακή σειρά που προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ τονώνει την επιδερμίδα. Με σύμπλοκο Global Protect & Energy : Προστασία Ευρέος φάσματος [UVA, UVB, Υπέρυθρες ακτίνες και Ορατό φως].  Σύστημα φίλτρων κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (UVA/UVB) + φυτικά φλαβονοειδή (Υπέρυθρη ακτινοβολία) + κλάσματα μελανίνης (Ορατό φως): προστατεύει την επιδερμίδα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και κηλίδες.