Smile pharmacy login Smile Pharmacy Login

ARKOPHARMA Σελίδα 1 από 1

Ταξινόμηση
Εμφάνιση
Arkopharma Phyto Soya 17.5mg Ισοφλαβένες Σόγιας 60caps
Arkopharma Phyto Soya 17.5mg Ισοφλαβένες Σόγιας 60caps
-30%
Smilie 14 Smilies
ΑΠΟ 25.21€ ΜΟΝΟ 17.65
Arkopharma Φυτικός Άνθρακας 45caps
Arkopharma Φυτικός Άνθρακας 45caps
-30%
Smilie 9 Smilies
ΑΠΟ 16.41€ ΜΟΝΟ 11.48
ARKOPHARMA ARKOVITAL COQ10 45CAPS
ARKOPHARMA ARKOVITAL COQ10 45CAPS
-30%
Smilie 14 Smilies
ΑΠΟ 24.69€ ΜΟΝΟ 17.28
Arkopharma Arkocaps Organic Bio Propolis 40caps
Arkopharma Arkocaps Organic Bio Propolis 40caps
-30%
Smilie 10 Smilies
ΑΠΟ 17.48€ ΜΟΝΟ 12.24
Arkopharma Arkorelax Sommeil Flash Spray 20ml
Arkopharma Arkorelax Sommeil Flash Spray 20ml
-30%
Smilie 10 Smilies
ΑΠΟ 17.48€ ΜΟΝΟ 12.24
Arkopharma Arkocaps Organic Bio Κόκκινη Άμπελος 290mg 45caps
Arkopharma Arkocaps Organic Bio Κόκκινη Άμπελος 290mg 45caps
-30%
Smilie 8 Smilies
ΑΠΟ 14.50€ ΜΟΝΟ 10.15
Arkopharma Forcapil Fortifying Keratine Shampoo 200ml
Arkopharma Forcapil Fortifying Keratine Shampoo 200ml
-30%
Smilie 9 Smilies
ΑΠΟ 16.41€ ΜΟΝΟ 11.48

Ηγέτης στην Ευρώπη στη Φυτοθεραπεία και στα Συμπληρώματα Διατροφής!

Η Arkopharma ιδρύθηκε το 1980 στην πόλη Carros, κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας, από τον Δρ. Max Rombi και ειδικεύεται στον τομέα της φυτοθεραπείας, των φυτικών φαρμάκων και των συμπληρωμάτων διατροφής.

Τα εργαστήρια της Arkopharma ειδικεύονται πάνω από 30 χρόνια στους τομείς της φυτοθεραπείας και των φυσικών σκευασμάτων υγείας. Η έρευνα, η καινοτομία, και οι αυστηροί έλεγχοι συμβάλλουν στη δημιουργία φυσικών προϊόντων.

Η Laboratoires Arkopharma χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρώτες ύλες οι οποίες έχουν επιλεγεί και ελεγχθεί προσεκτικά.

Με διεθνή παρουσία σε πάνω από 60 χώρες, η Arkopharma προσπαθεί να ανταποκρίνεται συνεχώς στις προσδοκίες των καταναλωτών, παρέχοντας φυτικά φάρμακα που προορίζονται τόσο για τα μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, όσο και για την πρόληψη διαφόρων καταστάσεων.

 

Εξειδίκευση στην Ποιότητα…

Η ARKOPHARMA διαθέτει πιστοποιητικό «Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής», πιστοποιητικό που διαθέτουν μόνο οι φαρμακοβιομηχανίες και το οποίο αποτελεί στοιχείο της διασφάλισης της ποιότητας, που εγγυάται ότι όλες οι κατηγορίες προϊόντων παράγονται και ελέγχονται με συνέπεια και σύμφωνα με αυτές τις προδιαγραφές φαρμακοβιομηχανίας.

Ασφάλεια για τον καταναλωτή…

Η ARKOPHARMA είναι το πρώτο πιστοποιημένο εργαστήριο της Γαλλίας με ISO 22000. Ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο, που εναρμονίζει τις πρακτικές διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων και σηματοδοτεί τις υψηλότατες προδιαγραφές ποιότητας στα συμπληρώματα διατροφής.

Πιστοποιημένα προϊόντα κατά ECOCERT® (Φορέας πιστοποίησης οργανικών προϊόντων)

Πιστοποιημένα Βιολογικά Συμπληρώματα διατροφής.

 

Το μυστικό των φυτών: η συνεργιστική τους δράση

Το χημικό φάρμακο συντίθεται από μία μόνο κατηγορία μορίων.

Στο φυτό, υπάρχει μεγάλος αριθμός διαφορετικών μορίων που δρουν σε αρμονία. Κάποια μόρια έχουν για παράδειγμα αναλγητική και αντιφλεγμονώδη δράση, ενώ άλλα βοηθούν στο να μεταφέρουν τα ενεργά συστατικά στο σημείο δράσης, ή ακόμα και να προστατεύουν από τυχόν ανεπιθύμητες ενέργειες.

Αντί για μία δράση, στο φυτό υπάρχουν μόνιμα έντονες αλληλεπιδράσεις ανάμεσα σε μία ποικιλία δραστικών συστατικών που δρουν συνεργιστικά.

Εξειδίκευση στην παραγωγή: Ο Κρυοθρυμματισμός

Η μέθοδος με την οποία διατηρούμε όλα τα δραστικά συστατικά του φυτού

Το φυτό είναι μια αποθήκη ποικίλλων δραστικών συστατικών, αλλά είναι επίσης ένα ζωντανό και εύθραυστο είδος. Για να πάρουμε όλα τα οφέλη από το φυτό, απαιτούνται ειδικές προφυλάξεις.

Για να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη ποιότητα και ποσότητα των δραστικών συστατικών, πρέπει να τα διατηρήσουμε και να τα προστατέψουμε κατά μήκος όλης της αλυσίδας παραγωγής. Ο ευκολότερος και καλύτερος τρόπος για να έχουμε το σύνολο των ιδιοτήτων ενός φυτού είναι η μετατροπή του σε σκόνη με τη διαδικασία του Κρυοθρυμματισμού.

Αυτή η μοναδική και πολύ αποδοτική διαδικασία περιλαμβάνει την κονιοποίηση (μετατροπή σε πούδρα) του μέρους του φυτού που περιέχει τα δραστικά συστατικά σε εξαιρετικά χαμηλή θερμοκρασία σε ατμόσφαιρα υγρού αζώτου. Το άζωτο που είναι χημικά αδρανές και υπάρχει φυσικά στον αέρα, προστατεύει τα συστατικά των φυτών από την οξείδωση του αέρα ενώ το κρύο αποτρέπει την υποβάθμιση των ιδιοτήτων που προκαλείται στη συμβατική άλεση εξαιτίας της θερμότητας.

Με αυτό τον τρόπο, όλες οι ευαίσθητες ουσίες (βιταμίνες, ένζυμα, πτητικές ουσίες κτλ) δεν υποβαθμίζονται από τη ζέστη και συλλέγουμε έτσι μία εξαιρετικά λεπτή και ομοιογενή σκόνη.

Η συνολική σκόνη είναι πάντα πιο αποτελεσματική από το εκχύλισμα

 Πολλά φυτικά φάρμακα σε μορφή κάψουλας κατασκευάζονται από ξηρό εκχύλισμα του φυτού. Αν και κάποια είναι καλής ποιότητας, στην πραγματικότητα με τη χρήση ξηρού εκχυλίσματος ενός φυτού δεν έχουμε ούτε όλα τα δραστικά συστατικά του φυτού ούτε τη συνεργιστική δράση των συστατικών αυτού του φυτού.

 Σε αντίθεση με το ξηρό εκχύλισμα ενός φυτού, με τον κρυοθρυμματισμό που ακολουθείται στα Arkocaps,η συνολική σκόνη του φυτού δεν υφίσταται καμία χημική επεξεργασία και αντιπροσωπεύει τη μορφή που βρίσκεται πιο κοντά στη φυσική κατάσταση του φυτού.

 Η χρήση της συνολικής σκόνης του φυτού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για να τοποθετηθεί σε κάψουλες.

Η σωστή συμβουλή για αποτελεσματική φυτοθεραπεία

 Αναζητήστε πάντα προϊόντα που περιέχουν τη συνολική σκόνη φυτού, όπως τα Arkocaps, είναι η γαληνική μορφή που βρίσκεται πιο κοντά στη φυσική κατάσταση του φυτού.

smile newsletter Eγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι για προσφορές, εκπτώσεις και δώρα!

Subscribe to our mailing list

To Smile Pharmacy θα μπορεί χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα για να έρθει σε επαφή μαζί σας για ενημερώσεις με νέα & προσφορές. Δώστε τη συγκατάθεσή σας για τις ενημερώσεις που θέλετε να σας στέλνουμε μέσω email:

smileblog
#ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ Παραγγελιες
#ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικα ανω των 39€
#TAXYTHTA
αποστολης
Κατασκευή & προώθηση ιστοσελίδας κατασκευή ιστοσελίδων advisable

Ρυθμίσεις cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που περιέχουν πληροφορίες που αποθηκεύονται στον web browser του υπολογιστή σου κατά την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα του Smile Pharmacy και μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή.

Ακολουθήστε το Smile Pharmacy στο Instagram!
@smilepharmacygr
Product Title
ΚΩΔΙΚΟΣ:
Ποσότητα
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 100 Smilies Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε 1 Smilies
ΤΙΜΗ
00.00
00.00
Αναμένεται
Το καλάθι σας
Καλως ηρθες ξανα στο Smile Pharmacy ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΟΥ! Δες το εδώ
close