Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Futuro Μετεγχειρητική Ζώνη (Κορσές) - Συγκράτησης Κοιλιακής Χώρας Για τη μέση, μέγεθος Medium (46201)

Futuro Μετεγχειρητική Ζώνη (Κορσές) - Συγκράτησης Κοιλιακής Χώρας Για τη μέση, μέγεθος Medium (46201)

Άμεσα διαθέσιμο 31.45€
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 1 ΤΕΜΑΧΙΑ!
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 25 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.5€
Προϊόν της εταιρείας: Futuro
Κατηγορίες εταιρείας: Futuro Ζώνες οσφύος
Κατηγορίες: Ζώνες οσφύος

Βελτιώστε την εμφάνισή σας ή απλά στηρίξτε την κοιλιακή σας χώρα με άνεση! Η FUTURO™ ζώνη συγκράτησης κοιλιακής χώρας ανασηκώνει και φέρνει στην θέση της την κοιλιά. Με αυτό τον τρόπο σας βοηθά να αναρρώσετε πιο εύκολα και να νιώθετε πιο ελεύθεροι στις κινήσεις σας.

Ειδικά χαρακτηριστικά: Υλικό με ελαστικότητα δύο κατευθύνσεων Χρήση Για: Συγκράτηση της χαλαρωμένης κοιλιακής χώρας μετά από εγχείριση Τύπος προϊόντος: τυλίγεται γύρω απο το σώμα Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Εργονομικός Σχεδιασμός με ρυθμίσεις για ειδική προσαρμογή και μεγαλύτερη άνεση Μαλακό και εύκαμπτο μπροστινό τμήμα προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος για μεγαλύτερη άνεση Διακριτικό κάτω από τα ρούχα Υλικά με ελαστικότητα δύο κατευθύνσεων που παρέχουν σωστή στήριξη Βοηθά στην επαναφορά των εσωτερικών οργάνων στη φυσική τους θέση Διατίθεται σε M και L Μετρήστε γύρω από τη μέση κατά τον ομφαλό. Συνήθως το μεγέθους του παντελονιού δεν ισχύει. M: 81,2 - 106,6 εκ. L: 106,6 - 132,1 εκ.