Roger & Gallet Feuille De The Savon Bienfaisants 100g
Γενική Ταχυδρομική
Box Now
Παραλαβή από το κατάστημα
Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα
Pay by Bank
Paypal



Το Roger & Gallet Feuille de Thé Savon Bienfaisant 100g μεταφέρει σε μια στρογγυλή μπάρα το άρωμα ενός φλιτζανιού τσάι με φέτα λεμονιού. Στην καρδιά του βρίσκεται μια θερμή και αέρινη νότα τσαγιού Κεϋλάνης, που φωτίζεται από τη δροσιά του λεμονιού Καλαβρίας. Η σύνθεση φέρει την υπογραφή του αρωματοποιού Alberto Morillas.
Η οικογένεια Feuille de Thé γεννήθηκε από την ιδέα να κάνεις τα πράγματα με αντισυμβατικό τρόπο, να σκέφτεσαι έξω από το κουτί. Ο στόχος ήταν κάτι πρωτότυπο, με έναν υπαινιγμό ελαφρότητας και μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Αυτό το πνεύμα το συναντάτε και στο σαπούνι: καθαρό, ήπιο, χωρίς βαριές νότες.
Πολλοί αναρωτιούνται αν το στερεό σαπούνι είναι «παλιομοδίτικο» σε σχέση με το υγρό. Στην πραγματικότητα, οι δύο μορφές καθαρίζουν με τον ίδιο βασικό μηχανισμό, αλλά διαφέρουν σε αρκετά σημεία:
Το υγρό από την άλλη είναι πρακτικό σε κοινόχρηστους χώρους και στο ντους με σφουγγάρι. Γι' αυτό πολλοί κρατούν και τα δύο. Αν σας αρέσει το Feuille de Thé, μπορείτε να έχετε τη μπάρα στον νιπτήρα και το αφρόλουτρο της ίδιας οικογένειας στο ντους.
Από το 1879 η Roger & Gallet βάζει άρωμα στο μπάνιο με τα σαπούνια της, που με τον καιρό έγιναν σχεδόν ποπ σύμβολα. Οι μπάρες βγαίνουν ακόμη από καζάνι, με τον τρόπο που η μάρκα ακολουθεί εδώ και πάνω από έναν αιώνα, και η τεχνική έγχυσης του αρώματος απαιτεί, όπως αναφέρει, 80 ώρες ανά μπάρα. Το αποτέλεσμα είναι ένας λεπτός αφρός που αγκαλιάζει το δέρμα με άρωμα ως την τελευταία χρήση.
Κάθε σαπούνι τυλίγεται στο πλισέ μεταξωτό χαρτί σε έντονο χρώμα, ώστε να είναι όμορφο ακόμη και πριν το ανοίξετε.
Σε όσους προτιμούν ένα διακριτικό, «καθαρό» άρωμα που δεν ανταγωνίζεται το προσωπικό τους άρωμα. Οι νότες τσαγιού και λεμονιού θεωρούνται ουδέτερες και αρέσουν σε άνδρες και γυναίκες. Είναι επίσης καλή επιλογή για το γραφείο ή για ένα μπάνιο που χρησιμοποιούν πολλά άτομα.
Βρέξτε τα χέρια ή το σώμα και τη μπάρα, τρίψτε μέχρι να σχηματιστεί αφρός, απλώστε και ξεπλύνετε καλά με νερό. Μετά τη χρήση αφήστε το σαπούνι σε σημείο όπου στραγγίζει, για να μείνει σταθερό και να κρατήσει περισσότερο.
Το άρωμα υπογράφει ο Alberto Morillas, ένας από τους πιο γνωστούς σύγχρονους αρωματοποιούς.
Αποδίδει μια ζεστή αλλά ανάλαφρη εντύπωση τσαγιού Κεϋλάνης, με φωτεινή πινελιά λεμονιού, όχι τη στυφή μυρωδιά από βρασμένα φύλλα.
Η μορφή από μόνη της δεν το καθορίζει. Κάθε δέρμα αντιδρά διαφορετικά, γι' αυτό μετά από συχνό πλύσιμο αξίζει μια κρέμα χεριών.
Ναι, η οικογένεια Feuille de Thé περιλαμβάνει Well-Being Shower Gel 200ml και κρέμα χεριών 30ml.
Βεβαίως. Ως στερεό σαπούνι δεν μετρά στα υγρά της χειραποσκευής. Τυλίξτε το σε στεγνό ύφασμα ή βάλτε το σε θήκη.