Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Roger&Gallet THE VERT 3 x soap 100gr

Roger&Gallet THE VERT 3 x soap 100gr

Μη διαθέσιμο 9.53€
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 8 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.6€

Θέλω να ενημερωθώ μόλις έρθει!

Συμπληρώστε το email σας και θα ενημερωθείτε μόλις παραλάβουμε το προϊόν

Σαπούνι The Vert 3x100gr.

Προσφέρει εξαιρετική απαλότητα στην επιδερμίδα: τα λιπαρά οξέα του είναι συμβατά με την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τις καθαριστικές ιδιότητες του σαπουνιού. Η πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής αυτών των σαπουνιών αποτελεί μυστικό της μάρκας εδώ και πάνω από έναν αιώνα.

Εμπνευσμένο από το, λουσμένο στο φως, ιερό τοπίο του Όρους Φούτζι που υψώνεται ανάμεσα σε καλλιέργειες τσαγιού, το The Vert συνενώνει την ευεξία και την καταπράυνση. Υπέροχη αρμονία ανάμεσα στις υψηλές νότες των εσπεροειδών (μανταρίνι, περγαμόντο, γκρέιπφρουτ, λεμόνι και yuzu) και στις μεσαίες νότες του πράσινου τσαγιού και των λουλουδιών (φρέζια, γιασεμί, άνθεμις και κυκλάμινο), η οποία υποστηρίζεται από τις αισθησιακές ξυλώδεις βασικές νότες (ξύλο κέδρου, φαϊάκης και κεχριμπαριού).

Αυτή η σύνθεση, πλούσια σε αιθέρια έλαια, ηρεμεί το σώμα ενώ ταυτόχρονα αναζωογονεί το πνεύμα, με τη σοφία και την αρμονία της παράδοσης της ανατολής.

100gr



//