Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search
Roger&Gallet Vanille Jean Marie Farina Deodorant Αποσμητικό Stick 50g
Roger&Gallet Vanille Jean Marie Farina Deodorant Αποσμητικό Stick 50g
Με κάθε αγορά προϊόντων Roger Gallet άνω των 29€, Δώρο Summer Bag. * Ισχύει ένα δώρο ανά παραγγελία και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων δώρων
Με κάθε αγορά προϊόντων Roger Gallet άνω των 29€, Δώρο Summer Bag. * Ισχύει ένα δώρο ανά παραγγελία και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων δώρων

Roger&Gallet Vanille Jean Marie Farina Deodorant Αποσμητικό Stick 50g

Διαθέσιμο 10.08€
ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ 2 ΤΕΜΑΧΙΑ!
Με την αγορά αυτού του προϊόντος κερδίζετε Smile points icon 8 Smilies
Παράλαβε το δέμα σου σε ένα locker BOXNOW με 1.6€
Προϊόν της σειράς: Jean Marie Farina
Προϊόν της εταιρείας: ROGER&GALLET
Κατηγορίες εταιρείας: ROGER&GALLET Αποσμητικά
Κατηγορίες: Αποσμητικά

Roger & Gallet Jean Marie Farina Αποσμητικό Stick: η κλασική κολόνια σε μορφή stick

Το Roger&Gallet Jean Marie Farina Αποσμητικό Stick 50g μεταφέρει την αυθεντική φρεσκάδα της Eau de Cologne σε μια πρακτική μορφή για την καθημερινή φροντίδα. Λαμπερά εσπεριδοειδή και κομψά αρωματικά βότανα συνθέτουν ένα ζωντανό μεσογειακό άρωμα, ενώ η φόρμουλα προσφέρει προστασία 24 ωρών από τις δυσάρεστες οσμές και αίσθηση φρεσκάδας όλη την ημέρα.

Είναι χωρίς άλατα αλουμινίου, γι' αυτό δεν αφήνει σημάδια στα ρούχα. Είναι vegan, περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και παρασκευάζεται στη Γαλλία.

Από την Κολωνία στο Παρίσι: η ιστορία πίσω από το όνομα

Η λέξη «κολόνια» προέρχεται από την Κολωνία της Γερμανίας, όπου τον 18ο αιώνα Ιταλοί αρωματοποιοί έκαναν γνωστό ένα ελαφρύ, φωτεινό αρωματικό νερό με βάση τα εσπεριδοειδή και τα βότανα. Το όνομα Farina είναι άρρηκτα δεμένο με αυτή την παράδοση, και η συνταγή του Jean Marie Farina ταξίδεψε αργότερα στο Παρίσι.

Το 1862 ο Armand Roger και ο Charles Gallet ανέλαβαν τον οίκο Jean Marie Farina, και έτσι γεννήθηκε η Roger & Gallet. Η κολόνια Jean Marie Farina παραμένει έκτοτε σήμα κατατεθέν της μάρκας. Το αποσμητικό stick είναι ένας απλός τρόπος να φέρετε αυτό το ιστορικό άρωμα στην πρωινή σας ρουτίνα.

Αποσμητικό ή αντιιδρωτικό; Τι να περιμένετε

Οι δύο όροι συχνά μπερδεύονται. Τα αντιιδρωτικά βασίζονται συνήθως σε άλατα αλουμινίου, με στόχο τον περιορισμό του ιδρώτα. Ένα αποσμητικό, αντίθετα, στοχεύει στην οσμή: τη μειώνει και τη συνοδεύει με ένα ευχάριστο άρωμα.

Το Jean Marie Farina stick ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Δεν περιέχει άλατα αλουμινίου και έχει σχεδιαστεί για να μειώνει αποτελεσματικά τις οσμές για 24 ώρες, χαρίζοντας αίσθηση καθαριότητας. Είναι λοιπόν μια επιλογή για όσους θέλουν φρεσκάδα με αρωματική ταυτότητα, χωρίς αλουμίνιο στη φόρμουλα.

Οι νότες: λεμόνι και μεσογειακά βότανα

  • Λεμόνι: δίνει την πρώτη, λαμπερή εντύπωση φρεσκάδας.
  • Petit-grain: μια πράσινη, ελαφρώς ξυλώδης πινελιά από τα φύλλα της πορτοκαλιάς.
  • Λεβάντα: αρωματική, καθαρή, κλασική νότα της κολόνιας.
  • Δεντρολίβανο και θυμάρι: τα βότανα που χαρίζουν στο σύνολο τον μεσογειακό του χαρακτήρα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα ζωντανό, καθαρό άρωμα. Όπως οι περισσότερες κλασικές κολόνιες, δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε άνδρες ή σε γυναίκες.

Για ποιους είναι κατάλληλο

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Ταιριάζει σε όσους αναζητούν αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου, σε όσους προτιμούν vegan φόρμουλες και σε όσους αγαπούν τις καθαρές, εσπεριδοειδείς κολόνιες. Η μορφή stick δεν στάζει και χωρά εύκολα σε τσάντα γυμναστηρίου, στο συρτάρι του γραφείου ή στο νεσεσέρ του ταξιδιού.

Τρόπος χρήσης

Εφαρμόστε το stick σε καθαρό και στεγνό δέρμα στις μασχάλες, με δύο ή τρεις απαλές κινήσεις. Αφήστε λίγα δευτερόλεπτα να απορροφηθεί πριν ντυθείτε. Αν θέλετε το άρωμα πιο έντονο, μπορείτε να το συνδυάσετε με την κολόνια Jean Marie Farina.

Συχνές ερωτήσεις

Είναι αντιιδρωτικό;

Όχι. Είναι αποσμητικό χωρίς άλατα αλουμινίου, που μειώνει τις οσμές για 24 ώρες. Δεν παρουσιάζεται ως προϊόν που περιορίζει την εφίδρωση.

Αφήνει σημάδια στα ρούχα;

Η σύνθεση χωρίς άλατα αλουμινίου είναι σχεδιασμένη ώστε να μη λεκιάζει τα ρούχα.

Είναι vegan;

Ναι, η φόρμουλα είναι vegan και περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Μυρίζει όπως η κολόνια Jean Marie Farina;

Εμπνέεται από την αυθεντική φρεσκάδα της Eau de Cologne, με λεμόνι, petit-grain, λεβάντα, δεντρολίβανο και θυμάρι.

Υπάρχει και σε μορφή spray;

Ναι, το Jean Marie Farina κυκλοφορεί και ως αποσμητικό spray 150ml, για όσους προτιμούν τον ψεκασμό.

Μπορώ να το χρησιμοποιώ καθημερινά;

Ναι, είναι φτιαγμένο για καθημερινή χρήση και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Αν το δέρμα είναι ερεθισμένο, για παράδειγμα αμέσως μετά την αποτρίχωση, καλό είναι να περιμένετε λίγο πριν την εφαρμογή.



//