Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό

Μαγνήσιο: Τα σπουδαία οφέλη του στον οργανισμό


Το μαγνήσιο θεωρείται ως ένα άκρως πολύτιμο μέταλλο το οποίο κρίνεται απαραίτητο για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας. Πρόκειται για ένα μέταλλο με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. 

Ανάμεσα σε αυτά είναι ότι συμβάλλει στον σχηματισμό των οστών, στη ρύθμιση του καρδιακού παλμού και του αγγειακού τόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι βοηθά στη μείωση της κόπωσης και στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει την ινσουλινοαντίσταση.
  • Κρίνεται άκρως αναγκαίο κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της πιθανότητας πρόωρου τοκετού.
  • Ανεβάζει την ψυχολογική διάθεση. Τα υψηλά επίπεδα σε μαγνήσιο βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και στην πιο ευχάριστη διάθεση, ενώ μειώνουν την πιθανότητα εμφάνισης κατάθλιψης.
  • Μειώνει τα συμπτώματα ημικρανίας και της αρτηριακής πίεσης.

Σύμφωνα με μελέτες που αφορούν τη δράση του μαγνησίου στην αρτηριακή πίεση έχει αποδειχθεί ότι έχει καλύτερα αποτελέσματα ο συνδυασμός του με κάλιο και ασβέστιο.

Με σκοπό την αποφυγή της δημιουργίας προβλημάτων υγείας και τη μείωση της εμφάνισης των πιθανοτήτων αυτών, όσοι χρειάζεται να λαμβάνουν μεγαλύτερες ποσότητες σε μαγνήσιο, μπορούν εύκολα να επιλέξουν κάποιο συμπλήρωμα το οποίο μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα μαγνησίου στον οργανισμό.

Ποια είναι η Συνιστώμενη Ημερήσια Πρόσληψη Μαγνησίου;

  • 320 μg για τις γυναίκες
  • 420 μg για τους άντρες
  • Έως 80-200 μg για παιδιά και εφήβους

Κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης ή θηλασμού η ημερήσια συνιστώμενη δόση αλλάζει και σας προτρέπουμε να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας, πριν τη χρήση οποιουδήποτε συμπληρώματος διατροφής.

Παρακάτω σας προτείνουμε δύο συμπληρώματα διατροφής της Power Health:

Magnesium Premium 5

Συνδυάζει 5 διαφορετικές ενεργές μορφές μαγνησίου (κιτρικό, δισγλυκινικό, ταυρικό, ανθρακικό και οξείδιο του μαγνησίου) με βιταμίνη Β6.

Το μαγνήσιο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, του νευρικού συστήματος και στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία. 

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική σύνθεση των πρωτεϊνών και λειτουργία των μυών, καθώς επίσης στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών ενώ η βιταμίνη B6 συμβάλλει στο φυσιολογικό μεταβολισμό των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας.

Magnesium Direct

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής σε νέα πρωτοποριακή μορφή κρυστάλλων που λαμβάνονται χωρίς τη λήψη νερού και σας προσφέρει τα αμέτρητα οφέλη του μαγνησίου.

Απολαύστε το όπου και αν βρίσκεστε. Στο δρόμο, στο γυμναστήριο, στο γραφείο, σε οποιαδήποτε δραστηριότητα εντός και εκτός σπιτιού. Νιώστε την υπέροχη αίσθηση απολαυστικών κρυστάλλων να λιώνουν απευθείας στο στόμα και να απελευθερώνουν πλούσια, υπέροχη γεύση.