Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Μήπως βγαίνεις από το μπάνιο με φαγούρα στο δέρμα; Σου έχουμε τη λύση

Μήπως βγαίνεις από το μπάνιο με φαγούρα στο δέρμα; Σου έχουμε τη λύση

Αν βγαίνεις συχνά από το ντους με όχι και τόσο ευχάριστη αίσθηση δροσιάς αλλά με φαγούρα, δεν είσαι μόνος. Ευτυχώς μπορείς εύκολα να το αλλάξεις.

Αλλά, για να το κάνεις πρέπει πρώτα να καταλάβεις τι φταίει. Το ξηρό σου δέρμα αποτελεί έναν από τους πιο συνηθισμένους λόγους που νιώθεις φαγούρα και το κορμί σου αφυδατωμένο μετά το μπάνιο.

Η ξηρότητα αυτή μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως οι πολύ κρύες ή ξηρές θερμοκρασίες της ατμόσφαιρας, η εσωτερική θέρμανση που αφαιρεί την υγρασία από τον χώρο ή το γεγονός ότι κάνεις ντους πολύ συχνά.

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιείς πολύ καυτό νερό στο ντους. Αυτό το νερό που παραμένει στο σώμα σου μετά το μπάνιο εξατμίζεται και εκείνη τη στιγμή τραβά την υγρασία από το δέρμα σου. Έτσι, η ξηρότητα που μπορεί να έχει το σώμα σου επιδεινώνεται καθώς η ζέστη και από το ντους προκαλεί μεγαλύτερη εξάτμιση του νερού.

Η λύση για να αλλάξεις αυτή την κατάσταση είναι απλή. Αρχικά, θα πρέπει να κάνεις πιο σύντομα και πιο δροσερά μπάνια. Αυτός είναι και ο ευκολότερος τρόπος να μειώσεις άμεσα την ξηρότητα που νιώθεις μετά το ντους. Το νερό, λοιπόν, θα πρέπει να είναι χλιαρό προς ζεστό και όχι καυτό.

Μία ακόμα έξυπνη μέθοδος για σούπερ ενυδάτωση στη στιγμή είναι να βάζεις την ενυδατική σου κρέμα ενώ το σώμα σου είναι ακόμα νωπό. Αν και μπορεί, με το που τελειώνεις το μπάνιο σου, η πρώτη σου κίνηση να είναι να σκουπιστείς με την πετσέτα σου, μην το κάνεις. Αντί αυτού, πέρασε το κορμί σου με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις με την πετσέτα, ώστε να πάρεις τα πολλά νερά και άπλωσε την ενυδατική σου για να κλειδώσεις την υγρασία. Φυσικά, μπορείς να ξαναβάλεις ενυδατική ανάλογα με τις ανάγκες σου μέσα στην υπόλοιπη ημέρα.

.