Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

4 αλλαγές που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένη μέσα στο 2019!

4 αλλαγές που θα σε κάνουν πιο ευτυχισμένη μέσα στο 2019!
Μετράμε ήδη 13 ημέρες από τη νέα χρονιά και είναι πιθανό να έχεις βάλει μεγάλους στόχους και ίσως να είσαι κοντά στο να τους παρατήσεις. Ή μήπως να ακολουθήσεις τις συμβουλές μας και να είσαι πιο ευτυχισμένη μέσα στη νέα χρονιά. Πραγματικά, δεν θέλει κόπο αλλά μικρές αλλαγές και κόλπα.

Post it! Κόλλησε χαρτάκια post it στο σπίτι γράφοντας όλα αυτά για τα οποία είσαι χαρούμενη. Μπορεί να είναι μικρά πράγματα, μεγάλα ή απλά κάτι που σε κέρδισε μέσα στη μέρα. Στο τέλος της εβδομάδας, κάνε τον happy απολογισμό σου και πραγματικά το χαμόγελό σου θα σε γεμίσει ευτυχία.

Τήρησε την ρουτίνα ομορφιάς και ευεξίας: Μην χάνεις την προπόνηση στο γυμναστήριο, μην χάνεις γεύματα, το να τηρείς όσα θα κάνουν καλύτερο το σώμα σου, θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις άμεσα και το πνεύμα σου.

Κατάγραψε την εκτίμησή σου: Οι ψυχολόγοι συστήνουν να κρατάμε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης κάτι που μπορεί να σε κάνει μέχρι και 25% πιο χαρούμενη. Κατάγραψε ό,τι σε κάνει να νιώθεις ευγνωμοσύνη, είτε σε ένα app, είτε σε ένα σημειωματάριο.

Λύσε τις κακές συνήθειες! Δεν κοιμάσαι καλά; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα συμπλήρωμα διατροφής που θα βελτιώσει τον ύπνο σου ή να βελτιώσεις συνολικά τη διατροφή σου. Αν τρως τα νύχια σου, χρησιμοποίησε ένα προϊόν που θα σε αποτρέψει να το κάνεις. Γενικά, επένδυσε σε σένα και απαλλάξου από τις συνήθειες που σε κρατάνε μακριά από την καθημερινή ευτυχία.