Αριθ. Πρωτ. Γνωστοποίησης ΕΟΦ: 79292/19.07.2023
Το SOLGAR Alpha-Lipoic Acid 120 mg παρέχει, ανά κάψουλα, 120mg Άλφα-Λιποϊκού Οξέος, που βρίσκεται από τη φύση στο σώμα και συνδυάζεται με Βιταμίνες C & E. Το σώμα παράγει μικρή ποσότητα Άλφα-Λιποϊκού Οξέος αλλά τα επίπεδα μπορούν να αυξηθούν με την κατανάλωση τροφών, όπως πράσινα λαχανικά και πατάτες, ή την συμπλήρωση της διατροφής με κάποιο συμπλήρωμα διατροφής.
Το Άλφα-Λιποϊκό οξύ διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και μπορεί να συμβάλλει στη διαχείριση των βλαβών που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.
Διατροφικές Πληροφορίες
Ανά 1 φυτοκάψουλα
Άλφα - Λιποϊκό Οξύ120mg
Συστατικά:
Διογκωτικός παράγοντας (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), Άλφα - Λιποϊκό Οξύ, περίβλημα φυτοκάψουλας (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη), αντισυσσωματωτικός παράγοντας (φυτικό στεατικό μαγνήσιο).
Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά, συντηρητικά, γλυκαντικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.
Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, μία (1) φυτοκάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με κάποιο γεύμα. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.