Close
Είσοδος στον λογαριασμό σας
Το καλάθι μου Close minicart icon Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€
Αναζήτηση Close search

Κεφίρ: τα οφέλη του στον οργανισμό μας

Κεφίρ: τα οφέλη του στον  οργανισμό μας

Το κεφίρ είναι ένα ελαφρώς όξινο ρόφημα, που παράγεται από τη ζύμωση οποιουδήποτε τύπου γάλακτος (αγελαδινό, κατσικίσιο, πρόβειο κ.α) με σπόρους του κεφίρ. Οι σπόροι αυτοί είναι μια ποικιλία ζυμομυκητών που όταν έρθουν σε επαφή με το γάλα δημιουργούν ζυμώσεις με τη λακτόζη και έτσι έχουμε ένα προϊόν γάλακτος που περιέχει πολλά είδη βακτηρίων, γνωστά για τις προβιοτικές τους ιδιότητες. Δεν περιέχει λακτόζη και γιαυτό είναι κατάλληλο για όσους έχουν δυσανεξία σε αυτή.

 

Το κεφίρ είναι προϊόν υψηλής θρεπτικής αξίας.

  •       Είναι πλούσιο σε προβιοτικά, μέταλλα και αμινοξέα.
  •       Αφομοιώνεται πολύ εύκολα από τον οργανισμό.
  •       Περιέχει πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας.
  •       Είναι πηγή ασβεστίου, φωσφόρου, μαγνησίου, βιοτίνης.
  •       Είναι πλούσιο σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β.

Οφέλη.

  •       Βελτιώνει την υγεία των οστών.
  •       Ρυθμίζει τη χοληστερίνη.
  •       Έχει αντιφλεγμονώδη δράση.
  •       Έχει ισχυρές αντιβακτηριακές ιδιότητες.
  •       Δημιουργεί υγιές πεπτικό και γαστρεντερικό σύστημα.
  •       Συμβάλλει στην απώλεια βάρους.
  •       Επιδρά θετικά στο νευρικό σύστημα.
  •       Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα.
  •       Βοηθάει στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων.